FREE NOW vrea să crească ponderea femeilor-manager la 43%, până în 2023. Acum, un manager din trei este femeie

În 8 mai, de Ziua Egalității de Șanse între femei și bărbați, FREE NOW, aplicația de mobilitate care oferă servicii de taxi și ridesharing în România, a susținut atât diversitatea și incluziunea, cât și mobilitatea sigură pentru toți pasagerii, indiferent de gen.

Din 1 aprilie, Stella Penso (foto) a fost numită Chief Marketing Officer al FREE NOW, ceea ce aduce compania mai aproape de îndeplinirea obiectivului de a crește ponderea femeilor în toate funcțiile de conducere la 43 la sută, până în 2023. Odată cu numirea sa, ponderea femeilor în funcții de conducere la FREE NOW a crescut semnificativ în ultimul an. În prezent, o funcție de conducere din trei este deținută de o femeie.

La nivel european, FREE NOW este unul dintre liderii pieței de servicii de mobilitate, cu o echipă multiculturală, ce reunește 74 de naționalități. “Diversitatea se află la baza ADN-ului companiei noastre, cu angajați din 74 de naționalități. O cultură organizațională diversă și incluzivă ne îmbunătățește performanța în general, activitatea și spiritul de echipă. Dorim să fim un angajator în care cele mai diverse talente își pot găsi locul, pentru a crea o platformă care să facă mobilitatea urbană sustenabilă și accesibilă pentru toată lumea”, spune Marlot van der Wal, Chief People Officer FREE NOW.

“Cultura noastră organizațională are la bază valori precum susținerea incluziunii și a diversității. Ziua Egalității de Șanse este o ocazie excelentă de a promova și de a crește conștientizarea asupra acestui subiect, mai ales că realizarea echilibrului de gen este atât de importantă în echipa noastră. Acest obiectiv se aliniază cu strategia noastră de a fi o platformă ce face mobilitatea urbană sustenabilă și accesibilă pentru toată lumea, indiferent de gen sau naționalitate”, arată Daria Marinescu, Head of Marketing FREE NOW România.

DESPRE FREE NOW

Este aplicația de mobilitate cu cea mai mare varietate de vehicule pentru consumatorii din Europa.  Peste 54 de milioane de utilizatori de pe 16 piețe și din peste 170 de orașe se deplasează de la punctul A la punctul B accesând cea mai mare gamă de opțiuni de mobilitate disponibilă într-o aplicație. Prin integrarea mărcilor de mobilitate și a serviciilor de plată, pot rezerva cel mai apropiat taxi, ridesharing, car sharing sau servicii de micromobilitate, precum trotinete, scutere și biciclete electrice. Compania cu sediul în Germania este susținută de BMW Group și Mercedes-Benz Mobility. Circa 1.850 de angajați din peste 27 de birouri fac parte din echipa grupului FREE NOW, condus de CEO-ul Thomas Zimmermann.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share