ArcelorMittal caută stagiari în Galați, Iași și București

Din 2012, de când a fost lansat programul de internship, aproape 200 de studenți au absolvit Școala de Vară, iar 50 dintre ei au fost angajați ca specialiști la ArcelorMittal Galați.

Pentru mulți tineri aflați la început de drum, lipsa experienței poate reprezenta o piedică în găsirea unui job, așa că un internship reprezintă ocazia perfectă pentru a intra în contact cu profesioniști din domeniu, pentru a-și testa cunoștințele teoretice în practică și pentru a acumula experiența de care au nevoie. Tinerii care vor să se alăture echipei ArcelorMittal, în această vară, sunt invitați să aleagă cel mult trei dintre proiectele care se potrivesc pregătirii lor și să-și trimită CV-ul la internship.galati@arcelormittal.com, până pe 30 aprilie. Lista proiectelor este disponibilă aici.

Lansat în urmă cu cinci ani, programul de internship este destinat studenţilor din toți anii de studiu şi absolvenţilor,  şi a fost conceput pe patru direcţii majore: sesiuni tematice, stagii de practică, vizite și școala de vară. Programul a fost extins și cu alte acțiuni, precum Q&A HR ori întâlnirile cu directorul general (Ask the CEO). Din 2012, 174 de studenți au absolvit Școala de Vară, iar 50 dintre ei au fost angajați ca specialiști la ArcelorMittal Galați. De asemenea, mai mult de 700 de studenți au participat la sesiuni tematice și peste 300 dintre aceștia au vizitat Combinatul.

“ArcelorMittal Galați este în mod constant în căutare de oameni talentați, care își pot aduce cunoștințele și își pot crea un viitor în cadrul companiei. Aceasta este o oportunitate importantă pentru a-i descoperi pe cei cu potențial. Pentru noi, candidații ideali au un mod de gândire analitic, lucrează bine în echipă, sunt sinceri și pasionați, au inițiativă, vor să învețe și să devină cei mai buni”, declară Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

Pe parcursul celor două luni, fiecare participant lucrează la un proiect concret, sub îndrumarea unui mentor și împreună cu specialiștii companiei. Tinerii vor lua parte la sesiuni de training pe teme diverse, precum Safety Leadership, Fabrica, Project Management, Time management, Inteligența emoțională, Interviul de recrutare, Public Speaking, Problem solving, și la întâlniri cu managementul.

Articolul anterior

Smart Start UP: Finanțări de două milioane de euro, pentru afaceri noi în IT&C

Articolul următor

Se poate evita dubla impunere în procesul de raportare a venitului global?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share