Asistenții medicali și infirmierii au porțile deschise și după Brexit

Foto: edgehill.ac.uk

Chiar dacă 51,9 la sută dintre cetăţenii britanici au votat pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană, acest proces este unul îndelungat, ce ar putea dura și doi ani. Așadar, cei care vor aplica în această perioadă pentru posturile de asistenți și infirmieri medicali în Anglia nu vor întâmpina probleme în acest proces și se pot bucura de aceleași beneficii ca până acum.

Avanta Care, una dintre cele cea mai importante companii britanice de recrutare și angajare directă de personal medical auxiliar, continuă să recruteze infirmieri și asistenți medicali, pentru azilurile de bătrâni din Anglia, și oferă asigurări că românii care aplică acum nu vor întampina dificultăți în acest proces. “Deși Marea Britanie și-a anunțat ieșirea din UE, procesul de recrutare pentru asistenți medicali și infirmieri a rămas neschimbat. Cei care își doresc să lucreze în Anglia au posibilitatea să aplice acum și să lucreze în aceleași condiții. Până când noile prevederi vor fi puse în practică, procesul de recrutare rămâne la fel. De aceea, îi încurajăm pe aplicanți să își urmeze cariera fără rețineri”, anunță Craig Roberts, Business Development Manager, Avanta Care.

Ieșirea Marii Britanii din UE este un proces de lungă durată, iar perioada de negocieri ar putea dura și doi ani. În prezent, în jur de 180.000 de români muncesc legal în UK și contribuie la bugetul de stat. Din 2011, Avanta Care a recrutat și angajat sute de români care își desfășoară activitatea în domeniul medical, în azilurile de bătrâni din Anglia. Conducerea Avanta Care îi asigură pe aplicanți că oferta de muncă, dar și salariile și facilitățile angajaților, nu s-au schimbat, și că vor beneficia în continuare de aceleași avantaje ca până acum. De asemenea, pot aplica și cei care au acumulat experiență în domeniu, în afara unui mediu profesional.

Salariile sunt între 1.200 și 3.600 de lire/lună, contractele de muncă sunt full time, pe o perioadă nedeterminată, angajații obțin două măriri de salariu în primul an de angajare, au minimum 35 de ore de lucru pe săptămână garantate, concediu de odihnă și concediu medical plătite, transport asigurat până la sediul din Leeds și costuri de cazare reduse. Procesul de recrutare este foarte simplu. Primul pas pe care trebuie să-l facă orice candidat este trimiterea CV-ului online, urmat de interviul pe Skype, în limba engleză, semnarea contractului și plecarea în Anglia. Contractul de muncă se încheie în limba română, astfel încât candidații să înțeleagă pe deplin conținutul acestuia.

DESPRE AVANTA CARE

Este o companie cu o vastă experiență în recrutare și angajare directă a personalului medical auxiliar în Anglia. Avanta Care Ltd. a inaugurat, în martie, în România, propria reprezentanță de recrutare și angajare directă de infirmieri și asistenți medicali pentru azilurile de bătrâni din Anglia. Fiindcă este angajator direct, compania nu percepe comision, iar serviciile Avanta Care sunt înregistrate, inspectate și aprobate de CQC (Care Quality Comission).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share