BestJobs a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte

Utilizatorii platformei BestJobs pot acum să experimenteze tot mai multe joburi, să nu mai depindă de un program fix de lucru. Pot alege să aplice atât la ture de lucru, pentru a obține un venit suplimentar, cât și la joburi de lungă durată, pe aceeași platformă.

Angajatorii pot posta acum și ture de lucru de minimum cinci ore și maximum cinci zile, pentru a acoperi nevoile de personal pe termen scurt. Pot solicita ajutor pentru activități diverse, precum livrarea de produse, aranjarea mărfii pe raft sau pentru munca de sezon în restaurante și hoteluri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tot ce trebuie să facă este să posteze tura, și să aleagă locația si durata. Utilizatorii din zonă primesc notificare și sunt verificați de BestJobs înainte de a prelua tura. Angajatorii scapă de procesul clasic de angajare, pentru că lucrătorii sunt angajați ca zilieri. Odată ce tura este finalizată și acceptată, banii sunt transferați în contul lucrătorilor. Turele sunt plătite în credite BestJobs, la un preț minim de trei credite pe oră.

Întregul proces se desfășoară rapid și oferă posibilitatea companiilor să găsească personal gata verificat și disponibil pentru turele de lucru, să urmărească cu ușurință activitatea turelor și să scape de birocrația necesară și de plata lucrătorilor.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share