Bebe Tei își consolidează centrul de distribuție din București într-o clădire nouă, în parcul industrial Metav

Grupul Tei, care cuprinde rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, a închiriat un spaţiu de circa 10.000 mp în parcul industrial Metav, din nordul Bucureştiului, pentru amenajarea unui depozit semiautomat.

Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerințelor clientului (built-to-suit), ce va fi livrată în primul trimestru din 2021. Situat în oraș, parcul industrial Metav răspunde unei nevoi în creștere a retailerilor de a scurta lanțul de aprovizionare către magazine și de a eficientiza procesul de livrare către clienții online.

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail. Cele două companii care operează lanțurile Farmacia Tei și Bebe Tei au realizat, în 2019, o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 200 de milioane de euro, cu un efectiv de 850 de angajați.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 25 de ani de experiență. Brandul Bebe Tei a fost înfiinţat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei. Gama de produse a ajuns să acopere nevoile întregii familii, iar acum magazinele Bebe Tei comercializează peste 25.000 de produse. Portofoliul Farmaciei Tei conţine peste 35.000 de produse.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tranzacția a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox, o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activă ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul Industrial, înfiinţat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat în numeroase tranzacţii și a intermediat, în ultimii trei ani, contracte de închiriere pentru circa 100.000 mp. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, are o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori care oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 53.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor.

Articolul anterior

Trei tineri piloți lansează un vlog de aviație și aventură

Articolul următor

12 angajați din sistemul sanitar, uciși de COVID, în ultimele șapte zile

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share