BestJobs publică gratuit anunțuri pentru joburi remote

Una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România permite angajatorilor să posteze gratuit, în perioada următoare, anunțuri cu joburi de la distanță.

“Lucrul de la distanță este prima măsură impusă în contextul epidemiologic actual, pentru protejarea sănătății angajaților. Companiile se repliază și sunt, practic, în plin proces de adaptare la nevoile estimate de recrutare, în funcție de scenariile pe care fiecare își bazează planul de continuitate a business-ului. Numărul anunțurilor pentru poziții la distanță este așteptat să crească în perioada următoare, iar în acest context am decis să venim în sprijinul companiilor să găsească mai ușor angajații de care au nevoie”, spune Dan Puică, CEO BestJobs. 

Pentru a putea publica gratuit un anunț de recrutare pentru poziții cu activitate la distanță, companiile trebuie să selecteze, în platforma BestJobs, categoria “remote”, din rubrica “Tip de angajare”. De la începutul acestui an, BestJobs a înregistrat o creștere cu 30 la sută a numărului de joburi remote, față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe astfel de posturi vizează specialiști în IT/ Telecom, vânzări, management și marketing.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Anul trecut, numărul de locuri de muncă publicate pe Bestjobs a fost de aproape 250.000. Compania a intermediat angajări pentru peste 10.000 de companii și a atras peste opt milioane de aplicări. Platforma de recrutare online gestionează patru milioane de CV-uri. Conectează la piața muncii peste 2,5 milioane de profesioniști și are peste 25.000 de joburi active în orice moment, în țară și în străinătate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share