Biroul de la mall: NEPI Rockcastle a adăugat spații de lucru flexibile în cinci centre comerciale din România

Cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est a deschis mai multe spații de birouri flexibile în cinci centre comerciale din țară.

Vizitatorii centrelor vor avea posibilitatea să lucreze în birouri mobile, create de Nooka Space, startup care a dezvoltat prima rețea de birouri inteligente de proximitate din lume. Spațiile sunt amplasate în interiorul și în exteriorul Promenada Mall, Mega Mall, Shopping City Timișoara, Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu. Spațiile flexibile și inteligente le vor da utilizatorilor posibilitatea să lucreze sau să aibă întâlniri de afaceri într-un cadru intim, ferit de zgomot și agitație.

Colaborarea cu NEPI Rockcastle a constituit prilejul lansării Nooka Cube, un nou model de birou, proiectat special pentru spații exterioare. Prima unitate a fost instalată la Promenada Mall. Cu o capacitate de două birouri, Noka Cube are integrată tehnologia IoT (Internet of things), pentru a permite gestionarea inteligentă și personalizarea condițiilor de lucru, și dispune de mobilier și tehnologie de ultimă generație.

Designul modern permite luminii naturale să pătrundă în interior prin mai multe laturi, iar structura solidă a cabinei oferă un nivel ridicat de siguranță, indiferent de condițiile vremii. Rețeaua de birouri inteligente, proiectată special pentru centrele comerciale NEPI Rockcastle, include și modelele de birouri Nooka Air, destinate spațiilor interioare, și Nooka Max, pentru exterior.

Birourile flexibile instalate în mall-urile deținute de NEPI Rockcastle pot fi gestionate complet de utilizatori, de la rezervarea intervalului orar dorit până la personalizarea condițiilor de lucru, precum reglarea temperaturii și a luminii, direct din aplicația mobilă Nooka Space.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share