Brașov: Peste 60 de companii recrutează la târgul de joburi de la Casa Armatei, săptămâna aceasta

Human Resources Consulting, în parteneriat cu First Job School, organizează, în 27 și 28 septembrie, ediția de toamnă a celui mai mare târg de locuri de muncă din Brașov.

Evenimentul va avea loc la Casa Armatei (Brașov) și va reuni mai mult de 60 de companii, care vor oferi peste 500 de poziții vacante, destinate atât persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă, cât și celor care își doresc o schimbare în plan profesional. Vizitatorii vor găsi la târg numeroase oportunități de carieră, de la poziții entry level până la cele de top management, în domenii precum turism, alimentație publică, IT, producție, construcții, administrativ, comerț, servicii.

Angajatori de renume din județele Brașov și Covasna vor recruta atât persoane necalificate, cât și specialiști în domeniile amintite. Oferta cuprinde numeroase locuri de muncă destinate studenților, dar și proaspeților absolvenți. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate vor găsi la târg oferte atractive, cu salarii ce pornesc de la 1.250 de euro/lună. Procedurile se derulează prin societăți acreditate, care nu percep comision de recrutare.

Programul de vizitare a târgului, în ambele zile, va fi 9-18. Organizatorii evenimentului, societățile brașovene Human Resources Consulting și First Job School, activează pe piață de peste zece ani și oferă servicii în domeniul formării profesionale a adulților și în domeniul resurselor umane. Cele două societăți au experiență în organizarea evenimentelor de amploare: târguri, conferințe naționale și internaționale, seminarii si campanii de informare în domeniul resurselor umane și al formării profesionale.

Continental: Centrul de cercetare și dezvoltare din Sibiu a ajuns la 1.000 de ingineri

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share