Burger King deschide al doilea restaurant în România și caută angajați pentru salarii ce încep de la 2.950 de lei brut

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, va inaugura al doilea restaurant Burger King în România, în AFI Cotroceni, pe 13 decembrie.

Home of the Whopper® va avea o echipă de 40 de experți în pregătirea burgerilor pe grătar. AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București, cu oferte salariale ce pornesc de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante și 2.500-3.800 lei net (4.250-6.500 lei brut) pentru manageri. Printre beneficiile pe care le obțin toți angajații Burger King se numără tichetele de masă, asigurarea medicală și bonusurile adiționale.

Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea restaurant, Burger King va oferi vouchere și bilete la film, în parteneriat cu Cinema City. 100 de fani Whopper vor putea primi un bilet gratuit la orice film ce rulează în Cinema City AFI Cotroceni, între 13 decembrie 2019 și 8 martie 2020.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Noul restaurant Burger King din București se va afla în zona dedicată restaurantelor și va avea două grătare, un spațiu de servire generos, opțiunea de refill a băuturilor răcoritoare, și va fi deschis de luni până duminică, între orele 9-23.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share