McDonald’s angajează peste 60 de viitori manageri pentru restaurante în toată țara

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, recrutează peste 60 de Manageri Trainee, viitori manageri ai restaurantelor sale, în orașe importante din România, printre care se numără București, Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău sau Râmnicu Vâlcea.

După deschiderea unui nou restaurant Drive-Thru în Brașov, în prima parte a anului, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din România planifică să deschidă alte patru restaurante în țară. În acest context, recrutează tineri pasionați de leadership, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să învețe, să crească și să devină viitori manageri.

“McDonald’s desfășoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee, având numeroase generații de manageri promovați de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care își doresc să performeze într-un domeniu dinamic și provocator, care vor să crească alături de McDonald’s”, anunță Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Potrivit acesteia, participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare și învățare continuă. Experiența nu este necesară în momentul angajării. “Pe lângă mediul de lucru dinamic, care te provoacă să-ți descoperi potențialul de leadership, salariul atractiv și pregătirea accelerată în zona de management al restaurantului sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee. Cei care vor fi recrutați vor avea de câștigat o experiență profesională solidă, vor lucra alături de o echipă dinamică și vor primi tot sprijinul de care au nevoie”.

Pe lângă programul Manager Trainee, compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel național, pentru lucrător comercial, barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Angajații beneficiază de un program de dezvoltare constant, un salariu atractiv, bonusuri, programe de recunoaștere a performanței și programe de loializare, promite compania.

Veniturile medii pe care le pot câștiga pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților), 3.200 lei net pentru Manager Trainee și 4.200 pentru un manager.

Informațiile despre posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s sunt disponibile aici.  

DESPRE PREMIER RESTAURANTS ROMÂNIA

Operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. A investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați. Este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share