Unilever este în căutare de noi colegi pentru fabrica de produse alimentare din Ploiești

Unul dintre principalii producători mondiali care comercializează bunuri de larg consum își mărește echipa Fabricii de Produse Alimentare din Ploiești și are disponibile posturi de operator mașini ambalat și tehnician producție.

Prima etapă de recrutare este în curs de desfășurare, iar candidații care se potrivesc profilului căutat vor fi contactați în cel mult două zile din momentul în care și-au depus CV-ul.

Campania de recrutare este în plină desfășurare, iar cei interesați pot găsi mai multe detalii aici. Potrivit reprezentanților companiei, Unilever oferă un pachet de compensații si beneficii ce include un salariu atractiv în funcție de poziția ocupată, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, tichete de masă de 20 lei/ zi, decont transport, plan medical, până la 5.000 de lei cumulat pentru primele de Paști, vacanță și Crăciun, bonus trimestrial de performanță și zece la sută bonus lunar pentru program de 12 ore. Candidații își pot trimite CV-ul la adresa cariere.ploiesti@unilever.com, pe WhatsApp, la numărul 0720 175 175, sau la sediul fabricii din Bd. Republicii 219, Ploiești.

“Din 2006, de când am deschis Fabrica de Produse Alimentare Unilever Ploiești, am avut obiectivul de a oferi produse de calitate și de a schimba viețile oamenilor în bine. De-a lungul timpului, am reușit să transformăm unitatea de producție locală și am oferit branduri și produse cu tradiție, iubite și apreciate de zeci de ani de către români.

În acest moment scriem un nou capitol în care continuăm să ne dezvoltăm, să aducem tehnologie în trend cu tendințele globale din industria alimentară, să ne mărim portofoliul de produse și să ne extindem piața de desfacere. Astăzi, căutăm noi colegi, cu o viziune comună cu a noastră – oameni responsabili, cărora le plac lucrurile bine făcute, care sunt serioși și au dorința de a face bine, profesioniști care știu ce aduc la masă”, declară Silviu Damoc, director fabrică Unilever România.

Unilever are peste 149.000 de angajați și un portofoliu de peste 400 de branduri la nivel global. Produsele sale sunt alese zilnic de cel puțin 2,5 miliarde de consumatori din 190 de țări. În România, povestea sa a început odată cu primele importuri de produse, în 1991, și s-a consolidat prin achiziția fabricii Dero din Ploiești, în 1995.

Tot în Ploiești, în 2006, a apărut Fabrica de Produse Alimentare Unilever, prin contopirea fabricilor de margarină din Târgu Mureș și Bulgaria și a fabricii Knorr din Otopeni. Cele două fabrici, alături de fabrica Betty Ice din Suceava și Good People din București, sunt parte din familia Unilever South Central Europe, care distribuie branduri precum Knorr, Delikat, Dero, Omo, Dove, Rexona, Domestos, Cif, Magnum, Algida și Ben & Jerry’s.

Articolul anterior

BestJobs: 4 din 10 angajați români au avut un an mai greu decât 2020. Aproape jumătate dintre ei au ajuns la epuizare

Articolul următor

Antreprenorii generației Z: EasyBitez.ro transformă gătitul într-o experiență simplă și sustenabilă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share