Business Challenge: Cine sunt oamenii care construiesc viitorul mediului de afaceri din România și care sunt oportunitățile de business în 2017?

În 29 septembrie, la Hotel InterContinental din București, BusinessMark organizează conferința Business Challenge. Evenimentul este dedicat IMM-urilor și inițiativelor antreprenoriale, și urmărește să anticipeze care sunt vibrațiile viitorului în materie de business, luând în calcul trendurile și oportunitățile la nivel local și internațional.

Participanții vor lua în discuție beneficiile pe care România le oferă inițiativelor antreprenoriale, oportunitățile de internaționalizare, modalitățile de finanțare, cum adaptează antreprenorii schimbarea la nivel de business și cum se diferențiază pe piață, cum să transformi o idee îndrăzneață într-o afacere de succes, ce înseamnă dezvoltarea durabilă și sustenabilă a unei afaceri, în ce măsură pot influența IMM-urile comunitățile din care provin, afacerile în era digitală sau cum arată distribuția forței de muncă în viitor. “Ne preocupă evoluția mediului de afaceri, fie că vorbim despre cel din România sau despre cel din străinătate, și credem că startup-urile, IMM-urile, au nevoie de o strategie de îmbunătățire continuă pentru a fi mai eficiente și în pas cu noile schimbări. Evenimentul de anul acesta este dezvoltat sub deviza <business vibes for business minds>, deviză ce ne lansează într-o discuție pragmatică și curajoasă asupra viitorului în business”, declară Andreea Păun, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu speakeri de top: Rucsandra Hurezeanu (fondator & CEO, Ivatherm), Dragoș Irimescu (fondator & CEO, Wetterbest), Ruslan Cojocaru (fondator, Tucano Coffee), Cristian Păsat (director general, Nutrivita), Cristian Tudor (fondator & director executiv, Microgreens România), Radu Savopol (fondator, 5 to go), Florentina Șușnea (Managing Partner, PKF Finconta), Mariana Rotariu (fondator, Pro Life Clinics), Daniel Crăciun (co-fondator, Lensa.ro) și un reprezentant CEC Bank.

Ediția de anul acesta cuprinde un workshop ce va fi susținut de Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea de business Simtalent. Cristina Țirulnic, Executive Partner, îi va invita pe participanți să preia rolul de manageri în cinci companii aflate în concurență, iar fiecare va avea responsabilitatea de a-și conduce și dezvolta echipa. Această experiență practică îi va determina și sprijini pe manageri să valorifice potențialul fiecărui membru al echipei.

Evenimentul Business Challenge este organizat de BusinessMark, alături de CEC Bank, PKF Finconta, Evolutiv Consultants Network, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România, Ingenius Hub și Asociația Pentru Antreprenoriat România.

Parteneri media: AngajatorulMeu.ro, AGERPRES, NewMoney, PRwave, Curierul Național, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, Business Cover, Femei în Afaceri, Business24, Ziare.com, financialmarket.ro, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, Media Rabbit, Chalbert, FinZoom.ro.

Înregistrarea la eveniment se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark, și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

DespreBusinessMark

Este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe, cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share