Divizia IT a grupului Metro lansează un program de incubare pentru antreprenori și startup-uri din retail și domenii conexe

Metro Systems România, parte din grupul Metro, dă startul primului ciclu de incubare al programului Tech’N Trade Startup Hub, destinat antreprenorilor și startup-urilor ce inovează în retail și în domeniile conexe, în centrul de dezvoltare al companiei din Cluj-Napoca.

Prin acest program, compania își propune să conecteze antreprenorii cu piața de retail B2B și să ofere suport în lansarea și dezvoltarea unui start-up. Programul de incubare este destinat potențialilor antrepenori și startup-urilor din retail și domeniile conexe, ale căror soluţii se află într-o fază incipientă de dezvoltare și care vizează domenii precum distribuție, restaurante, industria ospitalieră, magazinele locale, comerț electronic, shopping experience, management operațional, marketing, asistența clienților, procesarea de date.

Înscrierea în Tech’N Trade Startup Hub se face până în 22 aprilie. Procesul de selecţie va cuprinde două etape: depunerea candidaturii online, prin completarea formularului disponibil pe techntrade.ro, și o sesiune de interviuri cu reprezentanții Tech’N Trade (mentori, organizatori, coordonatori) și cu partenerii programului, Activize.Tech. Se pot înscrie antreprenorii cu un business în perioada de pre-lansare și care au nevoie de sprijin în zona de tehnologie, în dezvoltarea afacerii și pentru lansarea produsului pe piață, și cei care au deja un startup sau un produs lansat și caută proiecte comerciale, de colaborare pe termen lung, în industria de retail.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Participanţii vor primi sprijin şi îndrumări personalizate de la experţii și echipa grupului Metro Systems în procesul de validare a nevoii de pe piață, consultanță strategică, susținere pentru lansarea pe piață din partea mentorilor specializați, vor avea interacțiuni cu potențialii clienți din rețeaua Metro Cash & Carry, vor beneficia de workshop-uri și sfaturi tehnice pe teme legate de dezvoltarea produsului și vor avea la dispoziție spațiu de lucru în biroul din Cluj-Napoca, pe perioada programului. Acesta se va desfășura pe o perioadă de trei luni, din 6 mai.

DESPRE METRO SYSTEMS ROMÂNIA

Cu birouri în București, unde se află sediul central, Brașov și Cluj-Napoca, este subsidiara Metronom GmbH, compania IT a Metro Group, și oferă soluții IT complexe pentru industria de retail – Design, Quality Assurance, Support, Delivery & Deployment, Application and Infrastructure Operation -, pentru construirea și funcționarea soluțiilor IT ale Metro Group. Metro Systems România asigură servicii de management al informațiilor și tehnologiilor pentru Metro Cash & Carry, în 25 de țări. Este unul dintre cei mai mari angajatori din industria de IT din România. Cei peste 900 de angajaţi de pe plan local gestionează infrastructura hi-tech a grupului german de comerţ.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share