Canadienii de la Litens caută operatori producție pentru fabrica din Timișoara

Echipa companiei Litens – care a deschis o unitate de producție la Timișoara, în urmă cu aproape trei ani – se mărește. Litens are nevoie de oameni pentru postul de operator producție.

Litens Romania produce role întinzătoare pentru curelele de distribuție. Sarcina operatorului de producție este să asambleze componente cu ajutorul mașinilor automate și semiautomate. Se lucrează în trei schimburi, în picioare, la postul de lucru. Litens oferă inițial un contract pe trei luni, printr-o firmă de recrutare. Pe baza evaluării pozitive de la finalul celor trei luni, poate fi încheiat un contract cu Litens, pe perioadă nedeterminată.

Pachetul de beneficii include un salariu de încadrare de 2.978 de lei brut, bonus maxim lunar pe criterii de performanță de 540 de lei brut, bonuri de masă de 15 lei, al 13-lea salariu, abonament complet de servicii medicale la o clinică privată din Timișoara, prime de Paști și de Crăciun, și bonus de recomandare de 500 de lei brut. Compania oferă transport, deocamdată, în Timișoara, Giarmata, Dumbrăvița, Covaci, și ia în calcul ruta pe Remetea, dar și alte rute, în funcție de numărul de potențiali angajați disponibili.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Candidatul ideal are experiență pe un post de lucru similar, în industria automotive sau în mediul de producție, “un parcurs profesional ce demonstrează stabilitate, disponibilitatea de a învăța lucruri noi, atitudine pozitivă și etică profesională”. Persoanele interesate pot obține mai multe informații la adresa recrutare@litens.com sau la telefon: 0753 337 373.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Regizorul Tudor Giurgiu deschide Festivalul de Film Românesc din Spania, cu pelicula "Parking"

Articolul următor

DocProcess se pregătește pentru noua etapă de extindere și își propune să atragă clienți din SUA și Asia-Pacific

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share