Poșta Română lansează primul său program de internship plătit

Compania Națională Poșta Română lansează primul program de internship plătit, destinat studenților și absolvenților care fac primul pas în cariera profesională.

Cei interesați să învețe și să contribuie la inovarea serviciilor pe care compania le oferă clienților se pot înscrie, de astăzi, în programul care țintește pregătirea următoarei generații de lideri în industria serviciilor poștale și de logistică.

Potrivit conducerii companiei, Poșta Română se află într-un amplu proces de modernizare, ce include și o componentă importantă de transformare digitală. “Dezvoltarea unui program de internship este primul pas pentru a investi în viitorul companiei. În următorii zece ani, Poșta Română va trece printr-o perioadă de schimbare de generații, în contextul în care 15.000 de salariați vor atinge pragul pensionării. Avem nevoie să atragem cât mai mulți tineri, oameni cu cunoștințe mai avansate în tehnologia informației, comparativ cu generațiile anterioare“, declară Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Cei care vor fi selectați în programul de internship vor lucra în departamente-cheie, precum transformare digitală, economico-financiar, juridic, clienți și vânzări și strategy management. Vor avea responsabilități variate, ce pot include analiza datelor, participarea la proiecte de îmbunătățire a proceselor, asistarea la strategiile de marketing ori asistarea în gestionarea resurselor umane.

Internshipul va avea o durată cuprinsă între minimum două luni (270 de ore) și maximum patru luni (480 ore), din 31 iulie, cu posibilitatea de angajare permanentă după finalizarea sa. Programul de lucru va fi de 30 de ore pe săptămână și va fi remunerat. Valoarea minimă a indemnizației lunare va fi de 1.500 de lei (50 la sută din salariul de bază minim brut pe țară), acordat proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată.

Înscrierile pentru programul de internship se fac până în 24 iulie, prin transmiterea CV-ului și a scrisorii de intenție la adresa de e-mail recrutare@posta-romana.ro. Candidații selectați vor fi invitați la un interviu online. Criteriile de selecție, calendarul și procedura de selecție pot fi găsite aici. Aceasta este o etapă-pilot. Compania va analiza oportunitatea continuării și extinderii programului în toată țara.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share