Canadienii de la Litens caută personal pentru fabrica de lângă Timișoara

Lider la nivel global, în domeniul tehnologiilor de transmitere a puterii pentru industria automotive, compania Litens este în căutare de viitori angajați pe postul de operator producție, în fabrica din Giarmata, județul Timiș.

Rolul operatorului este de a asambla componente cu ajutorul mașinilor automate și semiautomate. Viitorii angajați vor lucra în două schimburi: 7-15 și 15-23. Deocamdată, compania oferă transport în Timișoara și Giarmata, dar ia în calcul și alte rute, în funcție de numărul de potențiali angajați disponibili.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Într-o primă fază, Litens oferă un contract pe trei luni, prin intermediul unei firme de recrutare. Pe baza evaluării de la finalul celor trei luni, compania oferă un contract pe perioadă nedeterminată. Oferta sa include un salariu de încadrare de 2.796 lei brut, bonus maxim lunar pe criterii de performanță de 540 lei brut, bonuri de masă de 15 lei, al 13-lea salariu, abonament complet de servicii medicale, la o clinică privată din Timișoara, și prime de Paști și de Crăciun.

“De ce să optezi pentru Litens? Pentru că ne respectăm angajamentele, pentru că ne tratăm angajații cu respect, pentru că oferim un mediu de lucru pozitiv și curat, transparență și comunicare deschisă, pentru că suntem eficienți în timpul programului și știm să petrecem momente de calitate împreună și în afara programului”, explică reprezentanții companiei.

Detalii suplimentare pot fi obținute la adresa de mail recrutare@litens.com, unde pot fi trimise și CV-urile, sau la telefon: 0753 337 373.  

Articolul anterior

Rezidențiat 2018: Locurile rămase neocupate vor fi redistribuite duminică

Articolul următor

Patru din zece angajaţi români sunt criticaţi de şefi, când fac o greşeală

Articole din aceeași categorie
Total
9
Share