Marquardt deschide un centru temporar de vaccinare la Sibiu. 105 companii din țară își vaccinează angajații la propriul sediu

Unul dintre cei mai importanți angajatori din centrul țării va deschide un centru temporar de vaccinare anti-COVID în incinta companiei, pentru a ușura imunizarea angajaților și membrilor de familie ai acestora.

Vaccinarea în centrul Marquardt se va face în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Sibiu (DSP) și Polisano, iar pentru imunizare se va folosi serul Pfizer. Pentru înscrieri, angajații vor avea doar de completat un formular pe care îl pot descărca de pe internet sau îl pot lua de la recepție. Ei își pot înscrie pe formularul de vaccinare până la șase membri de familie. Formularul poate fi trimis prin email la adresa programarevaccin@marquardt.com sau poate fi pus în urnele de la intrările MSR1 și MSR2 și din alte locuri aflate în companie. Angajații care și-au făcut ambele doze vor beneficia de o zi liberă plătită în plus față de concediul de odihnă.

Până astăzi, activitatea de vaccinare a angajaţilor a demarat la 105 operatori economici privaţi, dintre care 31 sunt din domeniul HoReCa, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, vicepreşedinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2.

Activitatea se derulează cu ajutorul a 47 de echipe, care s-au deplasat la sediul acestor operatori privaţi. Peste 5.000 de persoane au fost vaccinate deja, iar cele mai multe sunt în Bucureşti (1.888), Bihor (885), Dolj (504) şi Braşov (500). Cei mai mulţi operatori economici care au început vaccinarea angajaţilor sunt din judeţele Alba şi Hunedoara (câte 15), Bihor şi Dolj (câte 14) și Mureş (7).

Articolul anterior

Analiză: care sunt cele mai "scumpe" și cele mai "ieftine" bănci din România

Articolul următor

DS Smith investește 11 milioane de euro în fabrica de la Zărnești

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share