Cariere fără frontiere: Luxoft a deschis roluri 100% remote, pentru programatori din toată țara, care vor putea lucra de oriunde din România

Peste 20 de roluri deschise de Luxoft România sunt 100 la sută remote și vor rămâne așa și după perioada pandemică.

Acest lucru face posibil ca orice specialist IT din țară să poată lucra pentru proiectele Luxoft, indiferent de orașul în care locuiește. Pentru aceste roluri remote, Luxoft România caută programatori de C/C++, Java, Python, FrontEnd, React, Splunk, ingineri DevOps etc. Lista completă poate fi vizualizată pe site-ul de cariere. Compania își dorește ca, în perioada următoare, să mărească semnificativ procentul de roluri remote permanente, și astfel să poată angaja și mai mulți specialiști IT de pe întreg teritoriul țării.

Potrivit conducerii companiei, noua abordare a apărut ca o concluzie firească a felului în care a reușit să răspundă situației neașteptate create de pandemie, a faptului că, în momentul acesta, peste 90 la sută dintre angajații din România lucrează remote, ceea ce demonstrează că Luxoft este pregătită să primească în echipă oameni din toate orașele.

Parte din grupul american DXC Technology, Luxoft a intrat pe piaţa românească în 2008, prin achiziţia ITC Networks, una din cele mai mari şi mai vechi companii de software de telecomunicaţii de pe piaţa locală. Luxoft România are aproape 2.000 de angajaţi și oferă servicii de inginerie de produs şi dezvoltare de aplicaţii pentru clienţi din domeniile telecom, financiar şi auto.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

PENNY, noul sponsor principal al "naționalei" de fotbal și al tricolorilor U21

Articolul următor

Mihai Rizan (Fivekeep.com): "Nu cred că în istorie am mai avut vreo schimbare atât de brutală și de rapidă pe piața de recrutare, ca anul trecut"

Articole din aceeași categorie
Total
13
Share