Cariere în vânzări: Coca-Cola HBC, JTI, L’Oréal și Unilever au planuri de recrutare, luna aceasta

Coca-Cola HBC România, JTI România, Unilever, L’Oréal România și Trend Consult sunt câteva dintre companiile care vor fi prezente la Sales Boot Camp, în 5 aprilie. Evenimentul este adresat studenților sau absolvenților pasionați de vânzări și care vor să își dezvolte o carieră în acest domeniu.

Sales Boot Camp, care va avea loc la Impact Hub din București, oferă o experienţă utilă despre ce înseamnă să ai o carieră în vânzări, care sunt motivele pentru care să o urmezi, care sunt competențele necesare şi ce abilităţi cheie trebuie să deţii pentru a deveni un profesionist. Participanții vor învăța să negocieze, vor primi sfaturi și informații utile de la specialiști și traineri din domeniul vânzărilor și vor afla care sunt oportunitățile de carieră oferite de companiile participante.

Cei pasionați de domeniul vânzărilor au mai multe motive pentru care ar trebui să fie prezenți la Sales BootCamp: pot întâlni companii de top, în cadrul cărora pot începe o carieră în vânzări, și au ocazia să interacționeze cu specialiști în domeniu. Printre companiile participante se numără Coca-Cola HBC România, JTI România, Unilever,  L’Oréal România și Trend Consult. În plus, participanții au ocazia să intre pe shortlist-ul companiilor, pentru programele de internship sau pentru pozițiile entry-level, din departamentul de vânzări, își pot pune cunoștintele în practică, prin intermediul workshop-urilor sau studiilor de caz practice, și au ocazia să interacționeze cu alți participanți care împărtășesc aceeași pasiune, persoane cu care pot dezbate subiecte de interes comun.

Rezultatele academice bune obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, precum ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale pot reprezenta atuuri ce vor ajuta în procesul de selecție. Participarea este gratuită pentru cei care se înscriu pe hipo.ro.

DESPRE CATALYST SOLUTIONS

Este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum hipo.ro (singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare), Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara), DevTalks (eveniment ce reunește peste 1.000 de profesioniști IT, pasionați de web, online, cloud computing și big data), Top Talents România (program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români), și studiul Cei mai doriți angajatori (cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share