Catena deschide sezonul de recrutări în farmaciile din toată țara

Lanțul de farmacii Catena își mărește în permanență echipa de specialiști. În această perioadă, compania este în căutarea unor candidați motivați, care să ocupe posturi de farmacist, farmacist diriginte, asistent medical de farmacie, dar și cele de contabil senior sau specialist și economist marketing.

Asistent medical de farmacie 

Posturile sunt disponibile în Aiud, Alba, Arad, Bihor, Bistrița, București, Călărași, Cluj, Craiova, Constanța, Cugir, Giurgiu, Gorj, Hârlău, Hunedoara, Motru, Mureș, Neamț, Olt, Oltenița, Călărași, Ploiești, Râmnicu Sărat, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Suceava, Târgu Jiu, Timiș, Turda, Turnu Măgurele și Zimnicea.

Persoanele angajate pe acest post vor elibera produse farmaceutice și parafarmaceutice, vor aproviziona, aranja și ordona produsele de pe rafturile din depozit, receptură și laborator, și vor aplica prețuri pe produsele expuse spre vânzare. Candidații trebuie să fie absolvenți ai Colegiului de Farmacie, să dețină aviz de liberă practică, să aibă cunoștințe operare PC, abilități de comunicare și relaționare, dinamism și atenție distributivă.

Farmacist

Există posturi vacante în Alba, Alexandria, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița, București, Buzău, Călărași, Câmpina, Câmpulung, Cluj, Craiova, Cugir, Giurgiu, Gorj, Luduș, Lupeni, Mediaș, Mehedinți, Motru, Neamț, Olt, Oltenița, Pașcani, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Sărat, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Timiș, Tulcea, Turda, Turnu Măgurele, Vaslui, Vrancea și Vulcan.

Acest post presupune eliberarea de medicamente și rețete compensate și gratuite, informarea pacienților despre modul de utilizare a medicamentelor și despre potențialele riscuri sau efecte adverse, identificarea nevoile pacienților și formularea de recomandări, precum și supravegherea activității asistenților de farmacie. Catena așteaptă candidaturi din partea absolvenților facultăților de Farmacie, care dețin aviz de liberă practică și au cunoștințe operare PC, abilități de comunicare și relaționare, inițiativă și orientare către client.

Farmacist diriginte

Posturile disponibile sunt în Alba, Arad, Bihor, București, Călărași,  Cugir, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Mediaș, Ploiești, Râmnicu Sărat, Suceava, Târgoviște, Tecuci, Timiș, Turnu Măgurele, Vaslui și Zimnicea.

Catena așteaptă candidaturi din partea absolvenților facultății de Farmacie, cu aviz de liberă practică, cunoștințe operare PC, capacitate de organizare și de luare a deciziilor, inițiativă și spirit de echipă. Specialiștii care vor fi angajați pe acest post vor coordona și organiza întreaga activitate din farmacie, vor efectua comenzi către furnizori, vor gestiona stocurile de marfă, vor supraveghea și elibera medicamentele cu prescripție medicală, vor asigura suport permanent în activitatea de vânzare în farmacii, vor supraveghea prepararea rețetelor magistrale și preparatelor oficinale, și vor întocmi documentația pentru prepararea lor.

Contabil senior 

Va întocmi evidența contabilă completă (înregistrare facturi achiziție și vânzare, casă, bancă, deconturi cheltuieli, ordine de deplasare, stat de plată), va ține evidența stocurilor (obiecte de inventar, consumabile) și a mijloacelor fixe, va verifica și încadra corect documentele financiar-contabile, conform prevederilor din Codul Fiscal și a Normelor de aplicare, și va întocmi facturi de vânzare (servicii, chirie, utilități). În plus, va verifica lunar conturile esențiale și închiderile contabile lunare (inclusiv balanța de verificare), va realiza confirmări de sold clienți/furnizori, va întocmi declarații fiscale și situații financiare, va menține relația cu Administrația Financiară (reglare fișă plătitor, obținere certificate de atestare fiscală) și va întocmi, lunar, diverse situații (ex. situația soldurilor pe clienți și furnizori).

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare economice, să aibă experiență de minimum trei ani pe un post similar, să aibă cunoștințe solide în domeniul contabilității și legislației, în domeniul financiar/contabil și fiscalitate, să aibă cunoștințe de operare PC Microsoft Office (Excel și Word). Cunoștințele de operare în programe informatice de contabilitate, Saga și Charisma, reprezintă un avantaj, la fel ca experiența anterioară privind evidența contabilă a ONG-urilor.

Specialist marketing 

Postul presupune identificarea și contactarea noilor furnizori în vederea colaborării cu Grupul Catena, negocierea cu furnizorii actuali, pentru obținerea celor mai avantajoase condiții (discounturi comerciale, promoții, concursuri vânzări), stabilirea categoriilor prioritare și dezvoltarea acțiunilor specifice pentru creșterea vânzărilor și a marjei de profit, conceperea, negocierea, implementarea și evaluarea acțiunilor de promovare desfășurate cu susținerea furnizorilor, și elaborarea rapoartelor privind rezultatele proiectelor derulate. Specialistul marketing se ocupă și de optimizarea nomenclatorului de produse din portofoliu și urmărește corecta distribuire a produselor în farmacii, menține relația cu farmaciile pentru asigurarea suportului necesar, se implică în elaborarea și implementarea strategiilor de marketing pentru categoria produselor cu prescripție medicală (Rx), monitorizează concurența și piața de profil, și se informează despre modificările de ordin legislativ și concurențial.

Candidatul ideal are studii superioare finalizate (de preferat în domeniul economic/cibernetică), experiență de minimum un an într-o poziție similară (constituie un avantaj experiență în domeniul farmaceutic sau FMCG), cunoștințe avansate de operare PC-MS Office și de limba engleză, și abilități de negociere, comunicare și relaționare.

Economist marketing 

Persoana selectată va menține relația cu farmaciile, pentru asigurarea suportului necesar, și cu furnizorii de produse, va realiza analize în Excel – calcule de profitabilitate și preț -, va elabora rapoarte despre rezultatele proiectelor derulate, va monitoriza concurența, evoluția pieței și a segmentelor de profil, și va actualiza bazele de date. Candidații trebuie să aibă studii superioare finalizate (de preferat în domeniul economic/marketing), cunoștințe solide de operare PC-MS Office și de limba engleză, iar experiența în domeniul farmaceutic constituie un avantaj.

Catena le propune viitorilor angajați un pachet salarial motivant, un mediu pozitiv, în care se pune accent pe pregătire profesională continuă, dar și posibilitatea de a avansa în carieră. Cei interesați să i se alăture sunt invitați să trimită CV-ul la adresa: resurse.umane@catena.ro

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share