Coface angajează 80 de oameni în noul centru IT de dezvoltare regională, din București

În luna aprilie, Grupul Coface va deschide un centru de dezvoltare IT, în care vor fi angajate 80 de persoane.

Toţi specialiştii IT recrutaţi vor beneficia de programe de formare internă şi externă, pentru a fi permanent informaţi din punct de vedere tehnic. Potrivit companiei, instruirea pe o serie de teme funcţionale, metodologice şi tehnice, va menţine personalul intern la curent cu toate modificările, astfel încât să progreseze continuu, în diferite domenii. “Suntem în căutare de persoane cu experienţă în tehnologia software, precum AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts, persoane cu mintea deschisă şi o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoştinţe de limba engleză, dorinţa de a învăţa şi de a face parte dintr-o companie multinaţională, care deţine o varietate de proiecte provocatoare”, explică Eugen Anicescu (foto), Country Manager Coface România.

Infrastructura hardware a grupului Coface este concentrată într-un Centru Unic de Date, complet securizat şi situat în apropiere de Paris (cu sediul în două centre fizice de date, legate în modul active – active, la distanţă de 50 de kilometri). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite ţări. Voice over IP-ul şi sistemul de videoconferinţe leagă toate ţările și sunt asociate unui eco-sistem puternic, aflat în strânsă legătură. Serverele de producţie rulează în principal în Linux. În cea mai mare parte, Middleware (software ce furnizează servicii pentru aplicaţii, pe lângă cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, ORACLE Database, IBM Data Stage ETL şi EZ Publish, pentru managementul conţinutului.

Viitorii angajați vor beneficia de programe de induction, de training-uri interne și externe, de activități de îndrumare și susținere a dezvoltării personale (mentoring și coaching) și de programul de dezvoltare personală Academia de Lideri, de un sistem de evaluare profesională și de programul de compensații și beneficii: asigurare medicală, zile suplimentare de concediu, în funcție de vechimea acumulată în companie, și 50 la sută decont pentru abonamentul de transport. Ei vor participa la activități de teambuilding și Happy Hours, dar și la alte activități în afara biroului (concurs de fotografie, competiții sportive, ateliere hand-made). Posturile vacante sunt disponibile aici, iar CV-urile și scrisorile de intenție sunt așteptate la adresa: hr-romania@coface.com.

Grupul Coface este prezent, direct sau indirect, în 100 de ţări, și le oferă clienţilor din circa 200 de state acoperiri ale asigurărilor de credit. Ca parte a planului său strategic, Coface a lansat un număr mare de proiecte, cu scopul de a-și extinde şi consolida sistemele informaţionale. Sectorul asigurărilor de credit comerciale autonome nu există în cazul tuturor activităţilor “de bază”, ceea ce determină Coface să dezvolte intern cele mai importante aplicaţii de bază pentru afaceri.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share