Cea mai înaltă clădire din România lansează un program de susținere a tinerilor artiști

SkyTower lansează programul SkyCreatives și devine o plaformă open source pentru tinerii artiști. E un prim pas în strategia SkyTower de a sprijini și dezvolta atât comunități artistice, cât și comunități de afaceri.

Prin programul SkyCreatives, SkyTower va facilita accesul artiștilor – fotografi, producători de film, arhitecți, actori, regizori, muzicieni, dansatori – la etajul 37 al turnului, care oferă o panoramă de 360 de grade asupra orașului. Pentru proiectele selectate și validate, SkyTower va oferi acces și la Esplanada de la parterul turnului, ce poate fi folosită ca locație în aer liber pentru sesiuni foto, filmări, flash mob-uri, piese de teatru, concerte și multe altele.

“SkyTower este, de opt ani, un reper pe harta mediului de afaceri din București și un proiect care a condus la investiții majore și dezvoltarea zonei de nord a Capitalei. Pentru că avem o clădire iconică, dorința echipei noastre este să ne extindem activitățile de colaborare cu comunitățile dincolo de ce înseamnă doar business. Vrem să devenim o sursă de inspirație pentru tot ce definește o comunitate și, de astăzi, împreună cu publicul extern și cu sprijinul chiriașilor noștri, dăm viață programului și comunității SkyCreatives. Vrem să inspirăm, să devenim un reper și în afara țării, pentru mediul internațional de afaceri și turiști”, declară Adriana Dragoescu, CEO RPHI,compania ce deține SkyTower.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Solicitările pentru programul SkyCreatives vor fi trimise la adresa de e-mail skycreatives@skytower.ro. În completarea acestor facilități, SkyCreatives înseamnă și deschiderea unei colaborări permanente cu ONG-uri locale, pentru utilizarea iluminatului fațadei SkyTower, pentru a marca evenimente simbolice sau cauze sociale, printr-un afișaj dinamic și personalizat. ONG-urile interesate sunt invitate să solicite, la aceeași adresă, utilizarea acestei facilități, ce poate contribui la creșterea gradului de conștientizare a cauzelor lor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Scopul principal al programului SkyCreatives este să inspire și să susțină comunitățile culturale și antreprenoriale din România și cauze de responsabilitate socială. SkyCreatives este unul dintre primele programe implementate de noua echipă de management a clădirii, anunțată recent de dezvoltatorul RPHI. Lansarea SkyCreatives marchează și lansarea unui nou website al companiei skytower.ro și procesul de rebranding, care s-a concluzionat într-un nou logo pentru clădirea SkyTower.

DESPRE RAIFFEISEN PROPERTY HOLDING INTERNATIONAL

Este centrul de competențe imobiliare al Raiffeisen Bank International. Activitatea principală este dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare în Austria și pe piețele din Europa Centrală și de Est. În România, deține și operează două proprietăți de referință, SkyTower și FCC Building. Cele două clădiri de birouri sunt situate în cea mai dinamică zonă de afaceri din București – Barbu Văcărescu-Floreasca.

Articolul anterior

Companii de top din Sibiu recrutează la Târgul de Cariere, în weekend

Articolul următor

1,61 milioane de contracte de muncă încetate de la debutul pandemiei. De două ori mai multe posturi desființate, față de 2019

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share