Companii de top din Sibiu recrutează la Târgul de Cariere, în weekend

OFERTĂ. Târgul de Cariere se adresează publicului general aflat în căutarea unui job sau care urmărește dezvoltarea abilităților profesionale, și pregătește în paralel și o emisiune online, ce va găzdui și un webinar pregătit de Vitesco Technologies.

Vineri și sâmbătă, în 6 și 7 noiembrie, are loc ediția de toamnă a evenimentului Târgul de Cariere Sibiu, online, alături de companiile care au acceptat provocarea de a interacționa direct, în mediul virtual, cu viitorii lor angajați, înainte de a le analiza CV-urile.

Noutatea acestei ediții o reprezintă învingerea distanțării sociale prin introducerea variantelor de comunicare virtuale și transformarea evenimentelor offline din anii trecuți în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații de comunicare și socializare online și transmisii video live, sibienii vor avea acces la prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, la posturile disponibile și la discuții pe chat cu angajatorii.

Recrutarea și comunicarea sunt efectuate într-un mod inteligent, prin platforma targuldecariere.ro, pe care cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să se înregistreze și să se autentifice cu CV-ul actualizat. În câteva clipe, CV-ul poate ajunge în atenția angajatorului, pe baza unui click de aplicare la joburile prezentate de cele mai active companii de pe piață.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

La eveniment participă companii aflate în căutarea de personal din categoria entry-level, mid-level și senior, în domenii precum inginerie, programare, BPO, resurse umane, financiar, customer service și consultanță. Târgul de Cariere se adresează publicului general aflat în căutarea unui job sau care urmărește dezvoltarea abilităților profesionale, și pregătește în paralel și o emisiune online, ce va găzdui și un webinar pregătit de Vitesco Technologies, compania ce angajează ingineri și consultanți în diverse departamente.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share