Banner

Cegeka România lansează a patra ediție a programului Cegeka Academy. Cei mai buni 50 de studenți vor fi angajați în companie

Furnizorul de soluții IT&C cu sediul central în Belgia lansează a patra ediție a Cegeka Academy, un program dedicat studenților aflați în ultimul an de studii și masteranzilor din facultățile cu profil tehnic, care își doresc să își dezvolte abilitățile tehnice și cele soft.

Datorită succesului pe care l-a avut în 2022 și cererii ridicate, ediția 2023 va avea un număr suplimentar de locuri. La anul, programul va fi personalizat pentru 100 de studenți.

În Academie, studenții se vor întâlni cu mentorii Cegeka de două ori pe săptămână, timp de patru ore ore în total, pe parcursul a 12 săptămâni. Pe baza progreselor înregistrate de ei, compania își dorește să înroleze cât mai mulți noi colegi dintre absolvenții Cegeka Academy 2023. În 2022, s-au alăturat companiei 19 studenți, ceea ce reprezintă 20 la sută din totalul numărului de angajări în divizia locală până în acest moment, de la începutul anului.

“În următoarea ediție de Cegeka Academy, ne propunem să selectam cei mai buni 100 de studenți înscriși. Ei vor avea de parcurs cele trei luni de academie atât în materie de informații teoretice, cât și proiecte de echipă și aplicări practice ale cunoștințelor. Unul dintre scopurile academiei a fost dintotdeauna formarea de tinere talente, oferirea unui mediu de învățare ghidată de mentori cu senioritate în domeniu și experiență pe proiecte diverse, cu oportunitatea de angajare în compania Cegeka”, declară Ovidiu Pinghioiu, Director of Applications la Cegeka România.

Înscrierile sunt așteptate până pe 15 decembrie și vor fi urmate de o perioadă de intervievare și testare tehnică a celor înscriși. Luna ianuarie va începe cu lista finală a celor 100 de studenți care vor începe Academia. Programul se va desfășura între februarie-mai 2023, iar stream-urile Cegeka Academy 2023 vor fi pe Java, .Net, DevOps, QA și Frontend. După cele trei luni de program, 50 de studenți vor fi gata să inceapă să lucreze pe proiectele companiei și se vor alătura celor 830 de colegi din Cegeka România.

Un aspect nou pentru Cegeka Academy 2023 este introducerea a două track-uri extra pe DevOps și QA. În fiecare an, compania își propune să abordeze noi direcții de învățare, adaptate la realitatea de pe piață, și să creeze contextul optim pentru studenții care vor să se dezvolte în această arie.

“Aparținem unei lumi dinamice, iar înțelegerea pieței ar trebui să fie printre prioritățile tinerilor. Le recomand să fie CEO-ul propriei lor cariere și să acceseze programele de conectare a studenților cu specialiștii din industrie pe care angajatorii le oferă, precum Academia Cegeka. Este oportunitatea ideală prin care pot să descopere ce cultură organizațională promovăm și să se conecteze direct cu potențiali mentori.

Atitudinea pe care tinerii aleg să o aibă poate face diferența, iar proactivitatea, orientarea spre colaborare și găsirea de soluții sunt ingredientele de bază pentru o carieră frumoasă în domeniul IT”, explică Andra Antonescu, HR Director la Cegeka România.

Ca să facă parte din Cegeka Academy, studenții sunt invitați să trimită CV-ul aici, până pe 15 decembrie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share