Centrul de tehnologie și operațiuni al London Stock Exchange Group a atins “borna” de 1.000 de angajați în București

LSEG (London Stock Exchange Group) anunță că Centrul de Tehnologie și Operațiuni din București are acum 1.000 de angajați și și-a consolidat poziția de hub tehnologic important pentru piețele financiare globale.

În companie există o diversitate amplă de roluri tehnice, care se concentrează pe dezvoltarea soluțiilor software, pentru a răspunde nevoilor complexe ale ecosistemului financiar global. Ele acoperă arii precum serviciile web, cercetare și dezvoltare, dar și zona de operațiuni. În cei șase ani, de când este pe piața din România, LSEG a avut o creștere semnificativă și a devenit rapid un centru esențial în cadrul Grupului.

Din cele 1.000 de persoane, 300 provin din programul de recomandări ale angajaților, ceea ce demonstrează efortul colectiv ce stă la baza creșterii accelerate. De asemenea, pentru a contribui la bunăstarea angajaților săi, LSEG a introdus, anul acesta, un beneficiu cu privire la concediul de creștere a familiei. Deși, în România, mamele au dreptul la doi ani de concediu de maternitate, LSEG extinde acest drept și către tați și le oferă posibilitatea să beneficieze de 26 de săptămâni de concediu pentru extinderea familiei. Prin această inițiativă, LSEG își consolidează angajamentul față de diversitate și incluziune. Mai multe detalii despre acest beneficiu pot fi găsite aici.

LSEG România a demonstrat un angajament constant față de educație si comunitatea locală, iar în 2023 a dotat un laborator la Universitatea Politehnica București și a sprijinit tinerii din medii defavorizate prin numeroase proiecte, în colaborare cu ONG-urile partenere.

“Atingerea pragului de 1.000 de angajați este o realizare remarcabilă pentru noi. Acest succes se datorează colegilor noștri talentați, naturii lor curioase și eforturilor colaborative. Împreună, am creat o cultură care pune accent pe ideea de comunitate și ne-am concentrat pe inovație ca să dezvoltăm produse care să răspundă diverselor nevoi. Suntem recunoscători pentru contribuția fiecărui membru al echipei care ne-a ajutat să ajungem până aici”, declară Andreea Stănescu, General Manager LSEG România.

Cu o cifră de afaceri de 335 de milioane de lei în 2023 și 172 de milioane în 2022, Centrul de Tehnologie și Operațiuni al LSEG din România a crescut cu 94 la sută în doar un an. În 2024, se angajează să dezvolte proiecte inovatoare, să promoveze diversitatea și să creeze oportunități pentru angajații săi. Continuarea dezvoltării forței de muncă în roluri la toate nivelurile de experiență, pe o piață dinamică și internațională, rămâne o prioritate pentru LSEG. Mai multe informații despre LSEG în România și despre oportunitățile de carieră pot fi găsite aici.

În 2024, LSEG se angajează să creeze noi oportunități pentru angajații săi.

DESPRE LSEG (LONDON STOCK EXCHANGE GROUP)

Este un furnizor de date pentru piețele financiare globale și joacă un rol vital din punct de vedere social și economic în sistemul financiar global. Cu o abordare deschisă și experiența oferită la scală globală, facilitează creșterea și stabilitatea durabile ale clienților săi și ale comunităților lor. Este partener dedicat, cu o experiență extinsă, cunoștințe profunde și o prezență globală în date și analize; indici; formare de capital compensare și gestionare a riscului tranzacțiilor în mai multe clase de active.Are sediul în Marea Britanie și operațiuni semnificative în 70 de țări din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia-Pacific. În total, are 25 000 angajați, la nivel global.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share