CIEL România dă startul Atelierelor Antreprenoriale

Cursurile, care vor fi găzduite de CIEL România (Bd. Unirii, nr. 11, București), sunt destinate exclusiv antreprenorilor, au tematică diferită și se vor desfășura din 26 mai, pe durata a patru ore, cu un flux bilunar.

Pe tot parcursul anului, atât antreprenorii experimentați, cât și cei aflați la început de drum, pot beneficia de oportunități și provocări care le vor fi utile în carieră. “Ne propunem ca în cadrul acestor ateliere să oferim climatul eficient în care profesioniștii să împărtășească situații de business dintre cele mai diferite. Ne dorim ca experiența petrecută alături de noi să fie într-un climat relaxat, fără să îmbrățișăm sobrietatea unei zile obișnuite de lucru, dar să evidențiem calitățile și atributele care ne clasifică drept profesioniști. Firește că nu vom rata oportunitatea de a interacționa și de a identifica și conexiuni de valoare”, declară Roxana Epure, director general CIEL România.

În cadrul Atelierelor Antreprenoriale, participanții se vor familiariza cu analize avansate de business, precum și cu studii de caz relevante pentru piața pe care activează. În plus, fiecare atelier va include sesiuni de networking, menite să îmbunătățească bagajul informațional și activitatea de business a fiecărui antreprenor. CIEL își propune să dezvolte astfel o comunitate de business owneri și specialiști în domeniu, mereu în trend cu noutățile din domeniul antreprenorial.

CIEL România este promotorul unui serviciu pe piața de dezvoltare de soluții software financiar-contabile la cheie, însoțite de servicii profesionale de customer support. Cu o prezență de 25 de ani pe piață, dezvoltă programe performanțe de gestiune comercială, contabilitate, salarii, imobilizări, audit, revizuire și facturare.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share