Claim Expert Services, parte a Vienna Insurance Group, are un nou director general

De luna aceasta, compania specializată în constatarea și evaluarea daunelor auto, care oferă servicii pe piața asigurărilor din România din 2009, are o nouă conducere.

Edip Amet a fost confirmat în poziția de director general al Claim Expert Services după ce a asigurat interimatul la conducerea companiei, în martie-decembrie 2022, după plecarea fostului directorului general, Jürgen Palmberger.

Cu o experiență de peste 15 ani în industria IT și financiară, este un manager cu expertiză în digitalizare, în automatizarea proceselor inovatoare și în oferirea de soluții organizaționale orientate către creșterea calității serviciilor. În iulie 2020-aprilie 2022, a ocupat și postul de director operațional al Global Assistance Services, o altă companie din Vienna Insurance Group. Din martie 2022, a fost și director general al acestei companii.

”2022 a fost anul consolidării pentru noi – anul în care am demonstrat că putem oferi servicii de cea mai bună calitate și putem fi un partener de încredere pentru clienți. Am avut o creștere organică, așteptată odată cu redeschiderea post-pandemică, dar mai important e că am avut o creștere consistentă în numărul de servicii oferite. Strategia pentru perioada 2023-2025 este aceea de a ne consolida poziția de business partner pentru clienți. Ne dorim să fim relevanți pentru ei si să ne diferențiem pozitiv de concurență. Serviciile noastre depășesc suportul monetar, iar asistența imediată pentru clienți, în momentul producerii prejudiciului, oferă o valoare adăugată în timp. În perioada următoare, vom continua investiția în echipe, în crearea de noi oportunități pentru angajați și de noi servicii pe zona de non-motor, pe zona de asistență și de modernizare a sistemelor IT”, anunță Edip Amet.

Claim Expert Services este o companie specializată în constatarea și evaluarea daunelor auto și oferă servicii pe piața asigurărilor din România din 2009, anul în care și-a început activitatea. Avizează dosarele de daună și asigură inspecția tehnică a vehiculelor asigurate ori păgubite pentru două companii românești ale grupului VIG: Asirom și Omniasig. Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) este principalul grup de asigurări din Austria și din Europa Centrală și de Est. Este format din circa 50 de companii din 30 de țări și are peste 25.000 de angajați și mai mult de 22 de milioane de clienți.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share