Clienții Up-Achiziții.ro au acces la abonamentele 4mind de sănătate emoțională pentru angajați

Up România și 4mind vin cu o nouă abordare pe piața beneficiilor extrasalariale, ce permite companiilor mici și mijlocii să-și optimizeze costurile, prin transformarea serviciilor de psihoterapie și coaching într-un beneficiu accesibil întregii echipe.

De ieri, companiile interesate pot achiziționa abonamentele 4mind pe platforma Up-achizitii.ro, la prețul special de nouă lei/ lună per angajat, iar fiecare angajat va beneficia de patru sesiuni de psihoterapie și coaching anuale, cu ajutorul unei rețele de specialiști cu acoperire națională, acces 24/7 la asistentul virtual de wellbeing Serena și articole, exerciții, activități și webinarii periodice de wellbeing. Prin acest parteneriat, Up România completează gama soluțiilor disponibile prin platforma Up-achizitii.ro, cu beneficii extrasalariale de sănătate emoțională.

“Specialiștii în domeniu atrag de ani buni atenția că mediul de lucru poate avea un impact semnificativ asupra sănătății psihice a fiecărei persoane. Preocuparea noastră, ca furnizor de soluții și beneficii pentru piața muncii din România, este de a contribui la îmbunătățirea stării de bine a angajaților, astfel încât ei să-și împlinească potențialul la locul de muncă și în viața personală. Alături de partenerii noștri de la 4Mind, ne propunem să contribuim consistent la orientarea angajatorilor către soluții menite să-i ajute pe angajații lor să atingă un echilibru durabil între viața profesională și viața privată, prin cultivarea unui mod de gândire pozitiv”, declară Elena Pap, director general Up România și director regional în grupul Up. 

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Obținerea de ajutor pentru câștigarea echilibrului emoțional este deseori stigmatizată, mai ales la locul de muncă. 4mind are o abordare unică, care de-stigmatizează eficient sănătatea mintală, punând-o la dispoziția tuturor. Acum companiile pot oferi tuturor angajaților o soluție prin care fiecare folosește resursele disponibile în ritmul propriu, în funcție de nevoi, indiferent că preferă să discute direct cu un psihoterapeut sau coach, se simt mai confortabil să apeleze la consilierea virtuală cu Serena sau, prin autoeducare, își propun să urmeze singuri exerciții și sfaturi utile pentru menținerea stării de bine”, spune Andreea Belenes, unul dintre fondatorii 4mind.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezență de 18 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor.

Up Achiziții este soluția digitală pentru IMM-urile din România, care negociază oferte de produse și servicii, de la parteneri de top, și le ajută să economisească resurse de timp și financiare, pentru achizițiile necesare bunei funcționări a afacerii. În platforma sunt disponibile produse de birotică și papetărie, apă, cafea, produse de curățenie, telefoane premium recondiționate, servicii de curierat, produse și servicii IT&C, sisteme de vânzare și gestiune pentru retail, servicii de consultanță juridică, servicii de contabilitate, abonamente pentru servicii medicale, dar și carduri de combustibil sau programe de dezvoltare pentru angajați.

4mind.ro este prima platformă românească cu beneficii de sănătate emoțională pentru angajați, ce oferă servicii de psihoterapie și coaching sub forma unui abonament lunar accesibil, ușor de implementat și de utilizat. Fondat cu o investiție de 60.000 de euro, start-up-ul este prezent pe piață din aprilie 2020, când a lansat inițiativa Pro bono de solidaritate în perioada crizei COVID-19 și a pus la dispoziția a 40.000 de angajați servicii de psihoterapie și coaching gratuite.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share