Revolut are în plan să recruteze aproape 80 de specialiști în România, în lunile următoare

Aplicația financiară cu peste 35 de milioane de clienți persoane fizice la nivel global a fost certificată Great Place to Work și continuă să-și extindă echipa din România.

În urma participării la un studiu recunoscut pentru evaluarea experienței angajaților, Revolut a fost recunoscut drept unul dintre locurile de muncă preferate, în opt țări – Marea Britanie, India, Polonia, Lituania, România, Ungaria, Spania și Portugalia.

Certificarea Great Place to Work este obținută într-un moment în care compania de origine britanică a atins un efectiv global de 7.500 de angajați după extinderea pe noi piețe, precum Brazilia, India și Noua Zeelandă. Dezvoltarea de produse și funcționalități noi este un factor ce contribuie la stimularea recrutării globale.

“Certificarea primită pe mai multe piețe unde suntem prezenți este un motiv de mândrie pentru noi. Deși aceasta este o susținere extraordinară a culturii și a forței de muncă, știm că întotdeauna mai sunt multe de făcut și ne vom strădui să ne asigurăm că toți angajații noștri pot prospera la Revolut. Obținerea acestei recunoașteri este și o consecință a traiectoriei pozitive pe care o are compania, o evoluție posibilă doar datorită talentului, muncii susținute și angajamentului arătat de toți angajații Revolut, de oriunde din lume”, declară Lucian Ivan, Global Head of Talent Department la Revolut.

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați și intenționează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicații mobile iOS și Android). Compania are în plan să-și extindă și echipa de specialiști în resurse umane și managementul talentelor și recrutează pentru alte 37 de posturi (people partners și people specialists, consultanți resurse umane, dezvoltare și învățare, mobilitate), în principal din România, dar și din alte țări.

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale. Revolut și-a extins recent politica de lucru din străinătate de la 90 la 120 de zile, ca să ofere și mai multă libertate angajaților asupra modului și locului de unde aleg să lucreze. Peste 35 de milioane de clienți persoane fizice din toată lumea vor beneficia de produsele și funcțiile la a căror concepere participă și echipa Revolut din România.

Certificarea Great Place To Work este expresia faptului că Revolut a creat un mediu de lucru care promovează încrederea, transparența, respectul și camaraderia în rândul angajaților săi, și este un angajator dorit de candidați din întreaga lume. Recunoașterea Great Place to Work se bazează pe feedback-ul angajaților și pe analize independente și are standarde recunoscute la nivel global, susținute de cercetarea experienței angajaților.

DESPRE  REVOLUT

Este prima super-aplicație financiară ce ajută utilizatorii din toată lumea să-și folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, 35 milioane de clienți, din care mai mult de trei milioane din România, folosesc serviciile sale pentru a realiza peste 500 de milioane de tranzacții pe lună.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share