Codecool lansează versiunea de weekend a cursului Full Stack Developer, cu job garantat după absolvire

Una dintre cele mai mari școli de programare din Europa Centrală și de Est lansează cursul Weekend Full Stack Developer, conceput pentru cei care caută o reconversie profesională în IT&C, dar care au un job full-time la care nu doresc sau nu pot renunța pe perioada studiilor de formare în coding.

Adaptat special pentru a putea fi integrat în programul de muncă și de viață al celor care decid să-și schimbe cariera, cursul durează 17 luni, este construit în patru module de studiu, poate fi accesat online, sâmbăta si duminica, de la 9 la 18, în sistem de săptămâni alternative, și conține, în plus, două ore în timpul săptămânii, pentru consultații individuale cu mentorii ai școlii.

Versiunea de weekend păstrează beneficiile cursului standard Full Stack Developer: garanția contractuală a unui job după absolvire, primele două luni de probă – pe care Codecool le oferă gratuit pentru a testa dacă există o potrivire între așteptările cursanților și realitatea de la școală, și opțiuni flexibile de plată a taxelor de curs, în funcție de nevoile fiecărui cursant în parte. Codecool le oferă cursanților de weekend posibilitatea achitării în avans a taxei, cu un discount de 25 la sută.

“Uniunea Europeană se confruntă cu un deficit de 1,8 milioane de specialiști IT. În timp ce noile generații privesc tehnologia cu familiaritate și iau în considerare cu mai mare ușurință o carieră digitală, rămâne întrebarea <ce pot face profesioniștii de azi pentru a redeveni relevanți pe piață?>.

Noul curs Weekend Full Stack Developer este un răspuns, o continuare a misiunii Codecool de a oferi oricui visează la un job bine plătit și sigur, în digitalizare, opțiunile de formare care i se potrivesc cel mai bine. Oferim suportul atât de necesar în susținerea financiară pe durata învățării – fie prin alegerea momentului în care plătește cursul, fie prin acces la finanțare rapidă prin creditul StudyUP de la partenerii Codecool, BCR Social Finance”, afirmă Claudia Tamași, Country Manager Codecool România.

Weekend Full Stack Developer este o variantă de curs lansată de Codecool simultan în România, Polonia și Austria. Formatul se adresează unui public între 25 și 45 de ani, cu până la 20 de ani experiență în domeniul său de activitate, hotărât să-și schimbe cariera, pregătit să acumuleze noi informații și dornic să-și securizeze, la finalul studiilor, un job care să-i ofere o situație financiară mai stabilă și posibilitatea de a contribui la dezvoltarea de noi soluții digitale pentru România sau Europa.

Cei mai mulți cursanți înscriși în prima serie de weekend au încercat să învețe pe cont propriu programare, dar și-au dat seama că, pentru a face performanță, e nevoie de studiu în cadru organizat. Această realitate este valabilă și pentru cei mai tineri, și pentru cei peste 35 de ani, care au ales cursul pentru reconversia profesională.

În urma discuțiilor dinaintea admiterii, Codecool a remarcat că studenții primei serii sunt orientați către rezultate, au spirit antreprenorial, dar și experiență de muncă sau antreprenoriat, inclusiv în afara țării. De aceea, mulți dintre ei sunt conectați la trenduri și știu că viitorul este unul digital.

DESPRE CODECOOL  

Este una dintre cele mai mari școli de programare din Europa Centrală și de Est, prezentă pe piața din România din 2019. Principalul său program de formare este cursul de Full-Stack Developer.

În România, formarea se desfășoară în București sau online și vine la pachet cu garanția contractuală a unui job și cu opțiunea de plată ulterioară. Pe lângă aptitudini tehnice la cerere, cum ar fi programarea în patru până la șase limbaje, cursanții dezvoltă și aptitudinile interpersonale necesare, precum comunicarea, gestionarea timpului sau prezentarea.

În septembrie 2022, Codecool și Software Development Academy (SDA) au fuzionat pentru a deveni unul dintre cele mai puternice centre europene de formare și integrare de talente pe piața IT&C. Împreună, cele două companii au peste 300 de angajați, 17 cursuri de formare și reconversie digitală și o rețea de 1.600 de mentori. Codecool și SDA vor fi prezente în opt țări (Polonia, Ungaria, România, Austria, Slovacia, Cehia, Estonia și Albania) și vor instrui anual 15.000-20.000 de persoane fizice și echipe din 400 de companii globale și locale din Europa Centrală.

Articolul anterior

Rezultate bune pentru JYSK România, în anul financiar 2021-2022. 19 magazine noi - cel mai mare număr de magazine inaugurate până acum într-un an

Articolul următor

Renault Technologie Roumanie, cel mai mare centru de inginerie al Grupului Renault din afara Franței, sărbătorește 15 ani de activitate

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share