Ziua Porților Deschise la Schaeffler România: +3.400 de participanți și peste 50 de activități diferite

Printr-o acțiune unică, menită să aducă laolaltă compania, angajații, familiile și prietenii lor, Schaeffler România a organizat, luna trecută, evenimentul Ziua Porților Deschise.

Cu o participare de 3.400 de persoane, un număr mai mare ca anul trecut, evenimentul a oferit o gamă variată de activități și experiențe pentru toate vârstele. În plus, a reprezentat o bună oportunitate de a vedea din interior cum funcționează una dintre cele mai importante companii din România și de a împărtăși valorile fundamentale pe care le promovează Schaeffler.

Ziua Porților Deschise a inclus peste 50 de activități diferite, cu noi zone de interes special pregătite pentru acest an. Printre cele deja cunoscute din edițiile trecute, s-au evidențiat standurile gândite și pregătite in house de echipe de specialiști din companie.

Standul Safety, organizat de Departamentul de Environmental, Health & Safety, a găzduit activități educative pentru cei mici, inclusiv testarea cunoștințelor legate de mediul înconjurător și de corpul uman. Standul HR, organizat de Departamentul de Resurse Umane, le-a oferit tinerilor și părinților lor o înțelegere mai profundă a direcțiilor de carieră, a modului în care se pot face pregătiri concrete pentru un viitor job și despre cele mai importante instrumente care pot oferi suport în procesul de orientare profesională. Un punct de atracție și nota de actualitate a evenimentului a fost expoziția de mașini hibrid și electrice. Au fost prezente cele mai noi modele de mașini hibrid de la BMW, Mercedes, Audi, VW, Skoda și Ford, alături de un camionul electric.

Standurile Medicale pregătite de Regina Maria și Medlife, colaboratori Schaeffler, au adus în prim-plan activități interactive, care au pus accent pe importanța sănătății și a unui stil de viață echilibrat. Informații valoroase despre planificarea financiară și investiții inteligente au fost oferite și susținute la Standul BCR.

În Lumea Copiilor, una dintre zonele principale de atracție, participanții au fost răsfățați cu diverse activități recreative. Standul de înghețată, toboganele gonflabile și show-ul de baloane de săpun au fost centrul atenției. Copiii s-au bucurat și de activități sportive diverse, precum baschet, fussball, badminton sau darts uriaș. Nu au lipsit nici pozele realizate la cabina foto, iar în zona Kids’ Corner, cei mici s-au bucurat de facepainting și workshop-uri tematice.

În Centrul de Formare Profesională al Schaeffler România, participanții mici și cei mari au avut ocazia să exploreze Lumea Tehnicii. Participanții au putut să exploreze diverse domenii tehnice, ca zona electro, zona CNC și zona de lăcătușerie. Prin experiențele interactive, precum realitatea virtuală, simularea sudurii, realizarea pieselor de șah, gravarea și montarea rulmenților ori simulările pe utilaje CNC, specialiștii Schaeffler au oferit o perspectivă asupra meseriilor căutate pe piața muncii și au inspirat participanții cu oportunități de viitor.

“Cu un număr atât de mare de participanți, acest eveniment a demonstrat angajamentul ferm al Schaeffler România față de grija pentru angajați și familiile acestora. Acest succes deosebit reflectă nu doar popularitatea evenimentului în sine, ci și reputația solidă de care se bucură Schaeffler, fiind una dintre cele mai așteptate și apreciate ocazii de socializare și distracție pe care le oferă compania”, arată reprezentanții Schaeffler România.

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002, produce la Brașov componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. În una din cele mai mari fabrici din țară, cu circa 5.000 de angajați, compania este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare, în Engineering Center Schaeffler Romania. Are o prezență activă în mediul educațional și prin proiecte de implicare socială.

SCHAEFFLER GROUP – WE PIONEER MOTION

De peste 75 de ani, promovează inovații și soluții remarcabile în domeniul motion technology. Cu tehnologii, produse și servicii revoluționare pentru mobilitatea electrică, motoare eficiente în CO₂, soluții pentru șasiu, Industria 4.0, digitalizare și energii regenerabile, este un partener de încredere pentru a face mișcarea mai eficientă, mai inteligentă și mai sustenabilă, pe parcursul întregului ciclu de viață. Ca Motion Technology Company, produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații de transmisie și șasiuri, și soluții de rulmenți și rulmenți cu alunecare pentru un număr mare de aplicații industriale. Cu circa 83.400 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume și una dintre cele mai inovatoare companii din Germania.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share