Cognizant Softvision are peste 200 de joburi disponibile. Noii angajații pot lucra de oriunde din țară

Lider în ingineria produselor software, Cognizant Softvision recrutează la nivel național și le permite angajaților să lucreze de oriunde din România.

Modelul de muncă de acasă are în centru flexibilitatea și permite angajaților și viitorilor angajați să lucreze inclusiv la distanță de casă, de oriunde se simt cel mai confortabil, sau în unul din cele cinci studiouri ale Cognizant Softvision din țară, după deschiderea acestora: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare.

Prin această inițiativă, Cognizant Softvision își propune să extindă capacitatea de angajare și are acum peste 200 de poziții deschise pentru ingineri software, în special experți în tehnologii precum Java, JavaScript, DevOps, QA Automation, .NET. Noua abordare vine în susținerea brandului de angajator “The Place To Be, Now & Beyond”, pe care compania l-a lansat în pandemie. Acest concept de muncă dintr-o locație flexibilă oferă oportunități de angajare mai multor specialiști din România, prin eliminarea oricăror limitări legate de timpul de deplasare sau alte provocări geografice.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Vom continua să cultivăm o cultură a pasiunii pentru tehnologie, a evoluției continue, a flexibilității și a autonomiei, pentru a veni în întâmpinarea aspirațiilor și preferințelor individuale ale colegilor noștri, și oferim oportunități întregii comunități software din România, indiferent de locație. Modelul nostru de operare este clădit pe principii de încredere, echilibru între viața profesională și cea personală, dezvoltare continuă și calitate la cele mai înalte standarde pentru produsele noastre. Contextul ultimelor 12 luni a exersat, rafinat și demonstrat aceste principii, iar ele ne vor determina și viitorul”, declară Mihai Constandiș, Country Manager, Head of Romania Studios, Cognizant Softvision.

Potrivit conducerii companiei, studiourile vor continua să fie centre regionale Cognizant Softvision, vor fi locuri de întâlnire între colegi, clienți, membrii din comunitățile tehnice locale. Deocamdată, angajații Cognizant Softvision lucrează exclusiv de acasă, iar când va fi posibil sediile vor fi redeschise și vor deveni hub-uri ce vor deservi, din punct de vedere logistic, organizatoric și al experienței de lucru, angajații din orașele în care există sedii și județele limitrofe.

Cognizant Softvision a ajuns, recent, la 2.000 de angajați în România, și are studiouri în București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare. La finalul anului 2020, a obținut premiul “Cel mai mare angajator din pandemie” la Gala ZF.

Oportunitățile de carieră la Cognizant Softvision pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share