Cognizant Softvision este partener principal al celui mai mare eveniment online dedicat comunității IT din România

Lider în dezvoltarea produselor software, Cognizant Softvision va fi “Main Partner” la DevCon Live 2020, cel mai amplu hub de evenimente online din România dedicat pasionaților de tehnologie, care va avea loc între 3 și 28 noiembrie. 

Cognizant Softvision va fi prezent la DevCon Live 2020 prin speakeri cu vastă experiență, din comunitățile tehnice de Java, JavaScript și Web & Mobile. Ei vor susține prezentări tehnice și webinarii practice de tipul masterclass-urilor. Cognizant Softvision va găzdui și un stand virtual, unde experți tehnici vor răspunde la întrebările participanților interesați de tehnologii de ultimă generație, proiecte și leadership și oportunități de carieră.

Cognizant Softvision recrutează activ specialiști de nivel middle și senior și se concentrează pe tehnologii precum Java, JavaScript și DevOps. Compania continuă căutarea de noi talente în toate cele cinci orașe unde este prezentă: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare.

Anul acesta, Cognizant Softvision a participat activ la evenimente virtuale și a organizat propriile evenimente online și webinarii. În septembrie, compania a organizat a șasea ediție a “Programmers’ Week” – un eveniment online de cinci zile, cu peste 135 de tech talks, keynote-uri și panel-uri despre tendințele tehnologice actuale, susținute de experți tehnici și de business ai companiei din toată lumea.

Echipa Cognizant Softvision s-a adaptat rapid la condițiile actuale și a lucrat remote de la începutul pandemiei, cu decizia de a continua astfel cât timp situația o va cere. “Am traversat o perioadă unică, având în vedere că echipele noastre din România au lucrat în întregime de acasă în timpul pandemiei. Am recrutat activ specialiști IT din toate tehnologiile și suntem foarte mândri de colegii din toate studiourile noastre, care s-au dovedit a fi implicați și consecvenți, chiar și în condiții dificile”, declară Mihai Constandiș, Head of Romania Studios la Cognizant Softvision și Country Manager. 

DevCon Live reprezintă cea mai mare serie de evenimente online dedicate comunității IT&C din România. Evenimentele organizate sub umbrela sa vor oferi participanților un conținut tehnic de calitate și subiecte de noutate, pe teme precum Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity.

Parte din DevTalks România și inspirat de DevTalks Reimagined, prima și cea mai mare expo-conferință online din România dedicată tehnologiei, DevCon Live propune, în fiecare săptămână  a lunii noiembrie, o experiență complexă pentru participanți. Evenimentul este o resursă pentru comunitatea IT, prin conferințe, masterclass-uri, workshop-uri, evenimente personalizate, hackathoanele DevHacks și zona expozițională ce va include standuri virtuale și multe activități interactive – toate concepute pentru a aduce cea mai bună experiență de învățare și networking.

DESPRE COGNIZANT SOFTVISION

Este lider în domeniul soluțiilor software, care dezvoltă soluții și produse digitale complete, ce conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume și are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software – product, design și engineering -, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente.

Articolul anterior

Elvețienii de la Clariant fac recrutări pentru fabrica pe care o construiesc în județul Dolj

Articolul următor

Grupul Altex, partener strategic al Academiei de Studii Economice din București

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share