Cognizant Softvision își prezintă “secretele” la cel mai amplu festival de tehnologie și inovație din România

Lider în ingineria produselor software, Cognizant Softvision va prezenta, luna viitoare, la Bucharest Tech Week, conceptul său, HUBS, o nouă experiență de lucru ce permite recrutarea la nivel național a celor mai talentați specialiști IT.

Modelul HUBS, alături de mesajul “The Place To Be, Now & Beyond”, se bazează pe ideea de flexibilitate, mobilitate și încredere, și permite angajaților actuali și viitorilor angajați ai companiei să aleagă locul de unde vor să lucreze: de acasă, de la distanță de casă, din unul din cele cinci hub-uri Cognizant Softvision din țară (București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare) sau de oriunde se simt cel mai confortabil.

Cognizant Softvision va prezenta și Game of Pods, platforma sa de hipercreștere, inspirată din Gaming, un sistem propriu de promovare a excelenței în echipe, ce are ca obiective principale optimizarea proceselor de lucru și dezvoltarea talentelor. “Principiile Cognizant Softvision pun foarte mult accentul pe talentul oamenilor noștri, puterea pe care o conferă lucrul eficient în echipă, pe evolutia continuă si pe energia extraordinară generată de spiritul comunităților noastre tehnice. Participarea la acest eveniment ne va permite să sprijinim comunitățile locale și globale pe care le iubim atât de mult, să vorbim despre tehnologie si evoluție și să ne afirmăm susținerea unui viitor în care experiențele noastre vor fi mereu însoțite de soluții digitale”, declară Mihai Constandis, Country Manager Cognizant Softvision România.

Tot la Bucharest Tech Week, Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision, va susține o prezentare. “Cognizant Softvision este poziționat ca unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de produse software personalizate, care creează o experiență digitală diferită, prin care stimulează și implică consumatorii și au impact direct în dezvoltarea afacerii”, spune Andres Angelani.

Cognizant Softvision a ajuns, recent, la 2.000 de angajați în România. La finalul anului trecut, a obținut premiul “Cel mai mare angajator din pandemie” la Gala ZF.

Programat în a doua jumătate a lunii mai, Bucharest Tech Week va reuni, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin acțiuni de networking, pasionații de inovație și tehnologie, specialiștii, lideri mondiali și locali în acest domeniu. Cognizant Softvision este partener principal la cel mai amplu festival de tehnologie și inovație din România.

Articolul anterior

Vodafone România va avea un nou Consumer Business Unit Director, din iulie

Articolul următor

Un anunț de angajare pentru casieri la dm drogerie markt, cel mai "vânat" în 2021, pe BestJobs

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share