JYSK câștigă două premii în Topul Angajatorilor din România

Retailerul scandinav JYSK a primit două distincții la Gala Top Angajatori, organizată de Undelucram.ro, care a premiat cei mai buni angajatori din 2023.

JYSK a obținut locul 2 la categoria Retail non-alimentar și locul 5 în topul General. Gala a avut loc la mijlocul lunii februarie, în București, ca parte a Conferinței Top Angajatori 2024, eveniment dedicat transparenței pe piața muncii și celor mai bune practici din industria resurselor umane.

Compania JYSK a fost reprezentată de Johanna Chivaran (foto, dreapta, alături de Simona Carp, Head of HR JYSK România, Bulgaria și Turcia), HR Manager JYSK România, care a urcat de două ori pe scenă ca să ridice trofeele și diplomele.  “Premiul se datorează tuturor managerilor din magazinele noastre, fiindcă ei ne ajută să implementăm ideile pe care le avem. Le mulțumesc colegilor și foștilor colegi, care, prin review-urile lor, ne obligă să ridicăm ștacheta”, a spus Johanna Chivaran.

JYSK are aproape 600 de evaluări din partea angajaților și candidaților pe platforma Undelucrăm.ro. Ei au acordat, în medie, nota 4,49 din 5. Dintre cei care au evaluat compania, 87 la sută ar recomanda JYSK cunoscuților ca loc de muncă. Dintre criteriile după care este evaluată compania, JYSK a înregistrat cel mai mare punctaj la categoria Proceduri și valori (4,39) și Oportunități de avansare (4,35).

Topul Angajatorilor Undelucram.ro a fost realizat pe baza recenziilor lăsate de angajați și candidați, între 16 noiembrie 2022 și 15 octombrie 2023. Evaluările angajaților și candidaților au fost anonime și au luat în considerare aspectele considerate importante de angajați.

În clasamentul general, poziția fiecărei companii este stabilită în funcție de nota generală acordată de angajați (70 la sută) şi de cea pentru alte cinci criterii (fiecare cu un procent de șase la sută) considerate importante de cangajați: oportunităţi de avansare, pachet salarial, timp la birou vs. timp liber, management, proceduri și valori.

Pe platforma Undelucrăm.ro sunt înregistrați peste un milion de utilizatori care oferă feedback angajatorilor.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share