Cognizant Softvision sărbătorește 5 ani în Brașov, orașul în care compania funcționează complet remote de la început

Una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume a sărbătorit, în 2022, cinci ani de existență pe piața din Brașov.

Echipa din Brașov a lucrat remote încă de la început, iar compania a sărbătorit cei cinci ani printr-un eveniment aniversar, care a avut loc în octombrie. Colegii s-au bucurat de conversații față în față și au avut ocazia să împărtășească amintiri de peste ani și planuri de viitor. Echipa de management a dezvăluit planurile de a continua să investească și să se dezvolte pe piața locală.

“Suntem foarte optimiști în ceea ce privește viitorul nostru în Brașov și, în general, în România, și anticipăm o creștere semnificativă în următorii ani. Într-un mediu digital care se schimbă rapid, ne bucurăm să fim unul dintre jucătorii care generează un impact semnificativ pentru clienții globali. Cu o istorie care a început pentru noi în România în urmă cu 24 de ani, am evoluat și ne-am dezvoltat modelul de business și portofoliul tehnologic. Cultura și valorile noastre se bazează pe puterea comunităților noastre de a crește împreună și de a oferi soluții, experiențe și rezultate excelente clienților noștri și milioanelor de utilizatori”, spune Mihai Constandis, Country Manager Romania, Community Head Europe (GGM – Global Growth Markets).

Brașovul este în prezent orașul strategic în care Cognizant Softvision România funcționează complet remote. Echipa de aici a crescut substanțial și a devenit echipa care a crescut cel mai rapid dintre toate studiourile globale ale Cognizant Softvision.

“Continuăm să creștem în România, cu peste 1.000 de colegi care ni s-au alăturat în 2021 și aproape 700 în acest an. Brașovul rămâne unul dintre orașele cu un mare potențial pentru a susține strategia noastră de creștere continuă. Avem în jur de 100 de colegi în Brașov și sperăm să ni se alăture noi colegi în viitorul apropiat, deoarece avem multe poziții deschise pentru toate tehnologiile”, declară Raluca Dolan, HR Director, Cognizant Softvision.

Compania are peste 2.500 de angajați în România. Specialiștii Cognizant Softvision oferă soluții transformatoare pentru toate industriile, cum ar fi serviciile bancare și financiare, asigurări, farmacie și științe medicale, auto și retail și altele. În România, are studiouri în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași și Baia Mare, precum și locații strategice, remote, precum Brașov.

Mai multe detalii pot fi găsite pe paginile companiei, dedicate comunităților tehnice. Posturile disponibile la Cognizant Softvision sunt disponibile aici.

DESPRE COGNIZANT SOFTVISION

Este divizia de inginerie digitală integrată a Cognizant, una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume. Lucrează cu cele mai mari organizații globale și creează produse și soluții digitale complete și de impact end-to-end, care conectează brandurile cu clienții și oferă inovație durabilă și agilitate ce inspiră implicarea și transformarea afacerii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share