Banner

Cum s-a născut campania de employer branding “The place to be, now and beyond”, care a adus 1.000 de oameni în echipa Cognizant Softvision

Proiectul Cognizant Softvision “The place to be now & beyond”, creat împreună cu agenția GMP PR, a obținut un premiu important la Employer Branding Awards 2022: Best New Employer Brand.

Este vorba despre un proiect strategic, care a implicat atât focus grupuri cu angajații și cu top managamentul, consultanță, cât și o strategie de comunicare și o strategie vizuală, care poziționează compania ca locul de muncă ideal pentru o carieră în IT.

Prin elemente vizuale inspirate din metaverse și de activări creative out-of-the-box, agenția a transmis ambiția companiei și a stârnit interesul de a te alătura echipei. Campania a adus cifre de recrutare record: în doar 11 luni, compania a atras peste 1.000 de noi angajați, în 2021.

“Nu a fost un task ușor acela de a alinia principiile, feedback-ul intern, viziunea angajaților și pe cea a managementului. A trebuit să înglobăm totul într-o declarație fermă, care să vorbească despre prezent și despre viitor, să includă ideea de echipă, dar și ideea de evoluție. Now & beyond este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai boeme poziționări de EVP din IT-ul românesc, dă multă putere viziunii companiei și lasă loc multor oameni să viseze la ce înseamnă un job bun în IT”, declară Octavian Gheorge, Creative Director & Head of Social Media la GMP PR.

“În zilele noastre, industria de IT este una provocată pe zona de recruitment și retaining talent. E mai important ca niciodată să creăm și să investim într-un employer value proposition puternic și relevant, care să rezoneze cu angajații și potențialii angajați de astăzi, și să construim în același timp o bază solidă pentru viitor. Sunt mândră de întreaga noastră echipă internă și externă pentru crearea unui EVP cu însemnătate, relevant pentru talentele studioului nostru local, care inspiră eforturile noastre din România și nu numai”, spune Lia Apostol, Head of Culture Experience, România, Cognizant Softvision.

Employer Branding Awards este competiția ce oferă recunoaștere proiectelor, campaniilor și persoanelor care au susținut dezvoltarea brandului de angajator în companiile de pe piața locală. Proiectele sunt evaluate de un juriu format din peste 30 de specialiști de renume din industria de comunicare și resurse umane, din cele mai mari companii și agenții din România. Organizat de Evensys, evenimentul este la prima ediție.

DESPRE COGNIZANT SOFTVISION

Este divizia de inginerie digitală integrată a Cognizant, una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume. Lucrează cu cele mai mari organizații din lume și creează produse și soluții digitale end-to-end de impact. Acestea conectează brandurile cu clienții și oferă inovație durabilă și agilitate care inspiră engagement și transformarea afacerii.

DESPRE GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. Activitatea sa a fost recunoscută local şi internaţional la competiţii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award. Printre distincţiile primite se numără Best use of PR Evaluation, Newcomer European Agency of the Year, Best European Launch sau Romanian PR Agency of the year. În 2016, a fost implicată într-o campanie considerată Campania Anului în România, în urma căreia 1 iunie a devenit Zi Liberă Națională. Agenția a fost distinsă cu PR Innovator of the Year și PR For Greater Good.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share