Cognizant Softvision trece pragul de 2.000 de salariați în România, după ce a angajat 400 de oameni, în 2020

EVOLUȚIE. Poziționat ca un centru-cheie în dezvoltarea de produse software pentru clienții săi, Cognizant Softvision România a crescut exponențial de la achiziția sa de către Cognizant, la sfârșitul anului 2018.

Lider în domeniul soluțiilor software, Cognizant Softvision a ajuns la 2.000 de angajați în România și este astfel unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie din țară.

Pe lângă angajarea a peste 400 de ingineri software, de la începutul acestui an, compania a deschis și noi studiouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare. Poziționat ca un centru-cheie în dezvoltarea de produse software pentru clienții săi, Cognizant Softvision România a crescut exponențial de la achiziția sa de către Cognizant, la sfârșitul anului 2018.

“Să ajungi la 2.000 de angajați este o etapă importantă și un indicator puternic al angajamentului nostru față de creșterea în România, în special într-un an în care ne-am confruntat cu toții cu situația COVID-19. Am trecut la un model de business 100 la sută cu munca de la distanță de la începutul pandemiei și intenționăm să continuăm să operăm în acest mod și să fim atenți la sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, cât timp situația o impune. Am implementat un work from home journey, prin care încercăm să stăm conectați, constant, în mediul virtual. Experiența și capacitatea noastră de a ne dezvolta se datorează în mare parte culturii noastre vibrante, care este un element esențial pentru succes atunci când vine vorba de gestionarea și lucrul într-un model de business cu echipe distribuite”, declară Mihai Constandiș, Country Manager, Head of Eastern Europe Studios, Cognizant Softvision.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Cognizant Softvision România și-a extins business-ul cu peste 40 de clienți noi, în ultimele zece luni, din domenii precum servicii financiare, asistență medicală, educație și industrii de bunuri de larg consum, business-uri care caută să-și îmbunătățească ofertele digitale, în special în urma COVID-19. “De când ne-am unit forțele cu Cognizant, prin abordarea noastră unică de inginerie, design și dezvoltare de produse și servicii digitale am reușit să oferim soluții inovatoare și experiențe digitale de impact pentru clienții noștri. Ne concentrăm să ne dezvoltăm continuu și aspirăm să fim cel mai cunoscut brand din lume pentru crearea de produse și soluții digitale care conectează brandurile cu consumatorii”, spune Andres Angelani, CEO, Cognizant Softvision.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

DESPRE COGNIZANT SOFTVISION 

Este lider în domeniul soluțiilor software. Dezvoltă soluții și produse digitale complete, care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume și are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente. Cognizant este unul dintre cei mai puternici jucători din IT la nivel global. Cu sediul central în SUA, Cognizant apare pe locul 193 în topul Fortune 500 și este listat constant printre cele mai admirate companii din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
17
Share