Compania de consultanță imobiliară Colliers are un nou CEO în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România

Din 1 august, Monika Rajska-Wolińska a fost promovată în funcția de Chief Executive Officer la Colliers pe zona Europei Centrale și de Est (ECE) – Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, România și Slovacia.

Monika Rajska-Wolińska este promovată înfuncția de CEO al Colliers în regiunea extinsă a ECE din rolul său actual de Managing Partner al filialei Colliers din Polonia, în contextul în care compania investește într-o platformă transfrontalieră de piețe de capital. Are mai mult de 20 de ani de experiență la Colliers, dintre care zece ca Managing Partner în Polonia. Face parte și din consiliul de administrație pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

În noul său rol, își propune să continue creșterea regiunii ECE, care are 540 de angajați și gestionează peste 25 de milioane mp de proprietăți imobiliare, și să îmbunătățească serviciile oferite în toate clasele de active pentru investitori, proprietari și chiriași. Va raporta direct către Chris McLernon, Chief Executive Officer, EMEA.

Actualul lider al Colliers din regiunea ECE (cu excepția Poloniei), Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets în zona ECE, este promovat în funcția de Managing Director, EMEA Cross-Border Capital Markets, în contextul în care compania face o investiție majoră în echipa transfrontalieră de piețe de capital din regiunea EMEA. Luke Dawson se va stabili în Londra, din 1 august, pentru a conduce această inițiativă strategică.

Colliers este unul dintre liderii globali în servicii de consultanță imobiliară și de management al investițiilor. Cu operațiuni în 67 de țări, peste 15.000 de specialiști oferă consultanță de specialitate pentru chiriași, proprietari și investitori.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share