Compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate are un nou Partener

Una dintre cele mai importante companii de consultanță imobiliară din România l-a promovat pe Ionuț Stan la statutul de Partener.

Alături de Codrin Matei – Principal Partner, Crosspoint Real Estate, și Mihai Dumitrescu, Ionuț Stan va avea un rol important în dezvoltarea și implementarea inițiativelor-cheie ale companiei. Va fi responsabil de integrarea soluțiilor de optimizare și eficientizare, ce contribuie la consolidarea poziției pe piața imobiliară și la creșterea sustenabilă a business-ului. Va continua să coordoneze departamentul de Land Development și va asigura dezvoltarea acestui segment esențial pentru companie.

Ionuț Stan s-a alăturat echipei Crosspoint Real Estate în decembrie 2018, ca Associate Director în departamentul Land Development, după o experiență de un an la Cushman & Wakefield, pe un post similar. Cu o expertiză solidă în afaceri, cu background în finanțe și vânzări, a preluat, la începutul lui 2023, echipa și rolul de Head of Land Development.

Recent, a fost implicat în numeroase tranzacții încheiate cu succes, precum vânzarea unui teren cu autorizație de construire pentru dezvoltarea a 480 de apartamente pe Șoseaua Fabrica de Glucoză de către Prima Residence, achiziția a două parcuri industriale în Cluj și Oradea, pentru Transilvania Construcții, sau achiziția hotelului Hilton din Oradea. A avut un rol-cheie în gestionarea unor clienți importanți, ca Lion Capital, Novum Invest, Hornbach, Prima Development, Impact, Cordia și London Partners.

Alături de Cătălin Gavrilă – Partner, Crosspoint Real Estate, Ionuț Stan formează echipa de Land Development. În ultimii cinci ani, cei doi au încheiat 30 de tranzacții. Cea mai importantă a fost evaluată la 27 de milioane de euro. Valoarea medie a tranzacțiilor a fost de șase milioane de euro.

Ionuț Stan este absolvent al ASE București, specializarea Finanțe-Bănci. Înainte de a se alătura echipei Crosspoint, a colaborat cu companii de servicii financiare și asigurări precum Metropolitan Life, Coface și Garanti.

DESPRE CROSSPOINT REAL ESTATE

Fondată în 2005, oferă servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, înființată în 1855.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share