SoftServe România are un nou Talent Operations Manager

Una dintre cele mai importante companii de consultanță IT din regiune a numit-o pe Lili Grecu în funcția de Talent Operations Manager pentru România.

Lili Grecu va gestiona întreaga activitate a departamentului de recrutare de pe plan local și va pune accentul pe optimizarea proceselor și eficiența operațională. SoftServe a angajat deja peste 130 de specialiști în România.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Lili Grecu și-a început cariera ca recrutor în 2012 și la scurtă vreme a fost promovată ca lider de echipă. Pas cu pas, cariera ei s-a dezvoltat, iar în 2022 a fost numită director de recrutare. A gestionat proiecte de recrutare complexe, la nivel local și internațional. Expertiza sa este axată în special pe regiunea EMEA.

“Mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez cu oamenii și, după 14 ani de activitate în acest domeniu, am simțit că este timpul pentru noi provocări. Am ales SoftServe România pentru oportunitatea de a construi de la fundație o companie și de a așeza piesele potrivite pentru o dezvoltare sustenabilă. Piața de talente din România are un potențial uman imens și este important să gândim strategii, astfel încât să atragem specialiști care să rezoneze cu viziunea și obiectivele companiei”, declară noul Talent Operations Manager SoftSarve România.

Absolventă a Facultății Alexandru Ioan Cuza din Iași, Lili Grecu a urmat studii post-universitare de master la aceeași universitate și s-a specializat în resurse umane.

SoftServe are circa 11.000 de angajați și peste 60 de birouri la nivel global. Din mai 2022, și-a extins prezența și în România, unde a angajat circa 130 de persoane și continuă să recruteze în domenii ca Software Engineering, Data Science, DevOps sau Business Analysis.

Compania lucrează la peste 900 de proiecte active pentru clienți din America de Nord, UE și Asia. Printre clienții săi se numără IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies și alții. Este partener Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA și al altor companii de tehnologie importante.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share