Banner

Compania din România care a renunțat complet la sediu și lucrează doar din spații flexibile și, rareori, de acasă

Minio Studio este una dintre agențiile de publicitate din România care au renunțat în totalitate la sediul propriu și au trecut la un regim de lucru hibrid, din spații flexibile, pentru a acorda prioritate confortului și stării de bine ale angajaților săi.

Agenția de creativitate strategică împlinește șase luni de la înlocuirea unui spațiu de lucru fix cu câteva zeci de spații flexibile accesate prin rețeaua Pluria. “Modul nostru de lucru s-a îmbunătățit mult: lucrăm exclusiv din spații flexibile și ocazional de acasă, iar asta le-a permis colegilor mei să aibă un echilibru între viața personală și prioritățile de lucru din agenție. Chiar dacă nu mai avem un sediu fix, echipa lucrează des împreună și se întâlnește în spații diferite”, spune Ana Velea, Head of Operations la Minio Studio.

Despre experiența folosirii serviciului Pluria au povestit, într-un testimonial video, și Cristiana Pană, Head of Strategy, Răzvan Sarivan, Digital Account Manager, și Andreea Flori, Account Executive în agenție.

Angajații Minio Studio lucrau în regim hibrid înainte de a renunța la propriul sediu, dar îmbinau work from home cu work from office și chiar cu work from anywhere.

“Am făcut o evaluare internă și majoritatea colegilor au spus că preferă să lucreze remote și să aibă libertatea de a lucra de unde preferă. Pentru noi e foarte importantă starea de bine a angajaților noștri, avem o abordare human-centric în ceea ce privește munca și ținem cont de preferințele lor. În plus, am observat că lucrul remote din spații flexibile ne-a adus mai des împreună și ne-a îmbunătățit creativitatea, dar e și un vibe foarte bun în spațiile din rețeaua Pluria”, explică Ana Velea.

Minio Studio este unul dintre pionierii Pluria din industria creativă. Succesul noului său mod de lucru anulează prejudecata că agențiile creative au nevoie de un sediu fix pentru a colabora foarte bine.

“Prin specificul muncii lor, agențiile din industria creativă au nevoie de spații diferite, care să inspire. Cu Pluria, au acces flexibil la astfel de spații, fie că trebuie să o organizeze un eveniment într-un hub cu design excepțional, o întâlnire cu echipa, ca să lanseze un proiect nou, sau, pur și simplu, pentru lucru individual într-una din cafenelele din rețea. Mai mult decât atât, în anumite locații de tip cafenele sau business lounge-uri, utilizatorii Pluria au și un meniu inclus, cu mâncare bună, și în felul acesta pot combina lucrul cu o componentă socială împreună cu colegii. Până la urmă, asta înseamnă noul mod de lucru: vrei să ai ce-i mai bun în ambele lumi: spații frumoase, beneficii incluse și libertatea de a lucra cum și unde preferi tu”, arată Gabriela Drăghia, co-fondator Pluria și Chief Revenue Officer.

Mai multe informații despre trecerea de la un sediu fix și work from home la spații flexibile, în materialul Pluria de aici.

DESPRE MINIO STUDIO

Este agenție de creație strategică, lansată în 2016 de Ioana Mucenic și Paul Cotor. Are o echipă de 21 de profesioniști, completată de un amplu ecosistem de colaboratori cu expertiză specifică, care lucrează pentru clienți precum Mondelēz, L’Oréal, BAT, Socar, Enterprise Rent-A-Car sau ANCOM. În 2020, a fost cea mai premiată agenție locală independentă. În trei ani, a acumulat peste 20 de premii și alte 24 de nominalizări în festivaluri de comunicare. Este și singura agenție din regiune care are propriul laborator de analize biometrice integrate, ceea ce-i permite să-și evalueze creația din perspectiva consumatorilor.

DESPRE PLURIA

Este prima soluție internațională care facilitează modul de lucru hibrid pentru mediul corporativ printr-o rețea de spații flexibile (spații de coworking, cafenele, hoteluri), în șapte țări din Europa și America Latină (România, Spania, Portugalia, Columbia, Brazilia, Mexic, Peru). Printre clienții care folosesc serviciul Pluria se numără Mindit, GRF++ (fosta Graffiti PR), Zenitech, FintechOS sau Zitec.

Pluria este un abonament internațional care facilitează lucrul de oriunde și permite companiilor să implementeze un model de lucru hibrid sau remote complet flexibil și eficient din punct de vedere al costurilor. Angajații pot rezerva birouri sau săli prin aplicația mobilă și pot accesa o rețea de spații de lucru flexibile, iar companiile au control și transparență asupra forței de muncă distribuite. Rețeaua include peste 500 de spații flexibile, accesate printr-o aplicație mobilă disponibilă în Google Play și AppStore.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share