Computaris și-a completat echipa din București cu peste 30 de ingineri software. Urmează Galați.

Foto: glassdoor.com

Cel mai mare centru de dezvoltare al Computaris din regiunea EMEA și-a atins obiectivul de a recruta, în primul trimestru din 2017, peste 30 de ingineri software, și a depășit numărul de 100 de angajați în sediul din București.

Biroul din Capitală susține toate proiectele importante ale companiei, inclusiv clienți din SUA și Asia de Sud-Est. Datorită numărului mare de oportunități pentru echipe dedicate și diverse proiecte prevăzute a se derula și dincolo de 2017, compania a căutat să-și mărească echipa locală de programatori.

Specialiștii IT care s-au alăturat Computaris vor susține proiectele existente în zona de virtualizare și soluții de networking pentru operatori globali de telecom. “Pentru a susține această creștere, am extins recent sediul din București la încă un etaj din clădirea de birouri Atlantis. Birourile Computaris ocupă acum parterul și etajele 1 și 6 ale clădirii, și sperăm să ne extindem și mai mult în viitorul apropiat. Situat la numai cinci minute de Piața Victoriei, sediul se află într-o zonă centrală și extrem de ușor accesibilă pentru angajați. Este a doua extindere pentru noi în 2017, după relocarea sediului din Galați, unde avem în plan să recrutăm peste 20 de specialiști IT, până la sfârșitul anului”, declară Ioana Jenssen, Computaris HR Manager. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici.

Cei 30 de ingineri software și de testare consolidează expertiza Computaris în tehnologii precum Java, Scala, OpenStack, Cassandra, tehnologii de big data precum NoSQL, și orchestrare. Noii angajați s-au alăturat echipelor de programatori seniori din companie și sunt implicați activ în proiectele de furnizare de servicii și produse software în zona de cloud. Numărul de angajați la nivelul întregului grup Computaris a depășit 270. “Având în vedere provocările pe care le ridică recrutarea în domeniul IT, în această perioadă, suntem mândri că ne-am atins obiectivele ambițioase pe care ni le-am propus pentru începutul de an. Am lucrat cu termene extrem de strânse, dar abordarea noastră profesionistă și prietenoasă a dat rezultate și astfel am reușit să avem echipa completă, în timp util. Tratăm toți candidații cu respect și profesionalism, și le prețuim timpul pe parcursul întregului proces de recrutare. Toate acestea se traduc prin informații ușor accesibile, răspunsuri la toate întrebările, interviuri programate în intervalele convenabile candidaților, fără discuții și întâlniri prelungite, și feedback prompt pentru fiecare candidat”, explică Ioana Jenssen.

DESPRE COMPUTARIS

Este o companie specializată în dezvoltare de software, integrare de sisteme și consultanță tehnică, pentru furnizorii de software și servicii de comunicații din întreaga lume. În peste 25 ani de activitate, Computaris a implementat mai mult de 1.000 de proiecte, către peste 80 de companii din 100 de țări, în domeniile real-time convergent rating & charging, loyalty & churn, data policy, mediation, mobile number portability, subscriber data management, device management, service delivery platforms, IoT, M2M, application development.

În centrele de dezvoltare software ale Computaris lucrează peste 270 de experți în programare, testare, arhitecți de soluții și manageri de proiect, în România (București și Galați), Polonia, Moldova, SUA, India și Malaezia. Serviciile Computaris se bazează pe cele mai noi tehnologii și competențe în peste 50 de limbaje de programare, platforme de testare, aplicații grafice, baze de date, servere de aplicații și sisteme de operare. Computaris a fost înființată în 1992, în Marea Britanie, și din 2011 este parte a grupului R Systems.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share