Conducerea celor două divizii locale ale Danone, reunită sub un management comun

De luna aceasta, Robert Jasinski este noul Managing Director al Danone România și Nutricia România.

Până acum, Robert Jasinski a ocupat funcția de Managing Director al Nutricia România. Primul pas în unirea sub un management comun, la nivel local, a tuturor diviziilor de business și categoriilor de produse ale celor două companii – Danone România, companie ce produce și distribuie produse lactate proaspete și produse pe bază de plante, și Nutricia România, companie care gestionează produse alimentare pentru bebeluși și produse de nutriție specializată -, a fost realizat odată cu numirea sa.   

În noiembrie 2020, Danone a anunțat planul Local First, care urmărește o transformare la nivelul operațiunilor companiei. Ideea de bază a planului de adaptare al Danone, care include schimbări structurale și organizaționale, este că localizarea a devenit un criteriu esențial pentru a reveni la o creștere sustenabilă și profitabilă, printr-o organizare mai agilă, eficientă și simplificată, care oferă mai multă autonomie echipelor locale, aflate în proximitatea consumatorilor locali.

“Pandemia a creat un nou mediu de business, ce a confirmat nevoia companiei de a-și schimba structura de funcționare. Viziunea noastră globală, One Planet. One Health – care subliniază, în același timp, sustenabilitatea produselor din portofoliul companiei –, a devenit prioritară. Epidemia a accelerat nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sănătoase și sustenabile. Un element nou și important este faptul că procesul de luare a deciziilor va fi scurtat. Multe dintre ele vor fi luate doar la nivel local. Este o mare responsabilitate, dar și o oportunitate”, declară Robert Jasinski.

Natalia Gelshtein-Kiss, care a fost Managing Director al Danone Romania până acum, își va continua cariera profesională cu noi proiecte în compania Danone.

Articolul anterior

STRABAG a inaugurat noua clădire a centrului de competențe pentru tehnologia materialelor de construcții din România

Articolul următor

Constantin Bratu, noul director general al Green Resources Management, parte din grupul de reciclare Green Group

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share