Cristiana Belodan, noul Strategy & Transformation Director al agenției de comunicare Oxygen

Un executiv de top din industria de advertising și publicitate din România se alătură agenției Oxygen în rolul de Strategy & Transformation Director.

Cristiana Belodan va fi responsabilă cu integrarea tuturor competențelor sub umbrela noii poziționări full-service ale agenției, cu dezvoltarea și consolidarea serviciilor Oxygen, și va conduce departamentele de Strategie și Creație.

Membră în juriul Effie Romania și a International Advertising Association (IAA), Cristiana Belodan are peste 15 de ani de experiență în industria de advertising & comunicare. Parteneriatul cu Oxygen vine după o colaborare de aproape doi ani în care Cristiana Belodan, din rolul de consultant strategic, a condus procesul de repoziționare a Oxygen în agenție de comunicare full service și a avut un rol major în reconfigurarea noii identități de brand, în urma fuziunii cu Frank, anul trecut.

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum Enel, BCR, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu (Batiste, Splat, L’Occitane, iWhite, Apivita), Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total, Veka, Huawei, Siniat – Grupul Etex, Veeam, Fashion House, Selgros, Snow, Masculan, Gregory’s, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo, PPD, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Aquavia, Dell, Diageo, Skechers, Dentons, Prime Kapital, Don Pedro și Green Cola.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Este singura agenție integrată din România cu prezență fizică în două orașe – București și Cluj-Napoca. Biroul din Cluj-Napoca a fost inaugurat în 2018 și deservește preponderent clienți a căror activitate se desfășoară în vestul țării.

Articolul anterior

De ce mulți doctori și asistenți medicali din Germania ezită să se vaccineze împotriva COVID

Articolul următor

Viața după coronacriză: oameni, responsabilități și răspunsuri

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close