Banner

Daikin: Julia Marinescu se “transferă” la Viena

Coordonatorul de marketing al Daikin România și Ungaria preia rolul de Marketing Coordinator Strategic Business Unit – Residential, din cadrul Daikin Central Europe.

Noua funcție intervine după patru ani în care Julia Marinescu a dezvoltat strategii integrate de marketing pentru reprezentanțele locale ale liderului mondial și european pe piața aparatelor de aer condiționat. De la Viena, ea va gestiona și implementa strategia Daikin pe segmentul de business rezidențial, pentru țările din zona central-est europeană. “Am început colaborarea cu Daikin în 2012. De atunci, mă ocup de dezvoltarea și poziționarea corectă a brand-ului în România. Ulterior, am preluat și Ungaria, prin adaptarea continuă la tendințele piețelor locale. Noua poziție pe care o voi avea în cadrul Daikin Central Europe presupune implicarea în proiecte ce vizează dezvoltarea strategiei companiei în ceea ce privește segmentul de business rezidențial pentru Europa Centrală și de Est. Focusul va fi pe orientarea directă către consumatori”, declară Julia Marinescu. Julia Marinescu a absolvit cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, cu specializare în marketing.

DESPRE DAIKIN EUROPE N.V.

Este un producător european de aparate de aer condiționat, pompe de căldură și echipamente de refrigerare, cu aproximativ 5.500 de angajați în Europa și zece fabrici de producție, în Belgia, Cehia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Turcia și Marea Britanie. Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură. Daikin VRV și Daikin Altherma sunt cele mai vândute sisteme de pompe de căldură în Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate până în prezent.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share