Deloitte aduce încă 60 de tineri în echipa sa

Foto: ibsintelligence.com

Compania Deloitte România dă startul campaniei de recrutare din acest an, sub umbrela Talent feels@home at Deloitte, prin intermediul căreia își propune să recruteze peste 60 de tineri.

Campania se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și vizează tinerii care doresc să urmeze o carieră în consultanță fiscală și audit. În acest scop, sunt organizate activități dedicate, la sediul Deloitte sau în cadrul unor evenimente de carieră. “Un start bun în carieră este esențial pentru traseul profesional al unui tânăr. În procesul de recrutare, aspirațiile tinerilor sunt la fel de importate ca și experiența din CV, deoarece ne dorim oameni motivați să-și pună amprenta asupra mediului de afaceri viitor. Cei care încep o carieră în Deloitte se alătură uneia dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din lume și unei echipe dinamice și inovatoare, de aproape 600 de angajați. O carieră la Deloitte înseamnă un mediu de lucru care favorizează învățarea, dezvoltarea și implicarea în proiecte interesante realizate de echipe care includ atât tineri, cât și profesioniști cu experiență în domenii precum audit și contabilitate, servicii de evaluarea riscurilor, fiscalitate, juridic, consultanță financiară și de business”, explică Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România.

Potrivit studiului Deloitte Millennial Survey, publicat recent, noua generație de lideri caută angajatori cu valori și aspirații comune, care oferă oportunități de leadership și mentorat și încurajează echilibrul carieră – viața profesională. “Pe lângă experiență sau educația aplicanților, ne interesează foarte mult personalitatea și valorile lor, ce îi motivează și cum vor să arate viitorul lor”, arată managerul Deloitte România.

În cadrul acestei campanii, are loc și cea de-a doua ediție a Deloitte Students’ Academy, prin intermediul căreia studenții în ani terminali au posibilitatea de a afla, în cadrul unor ateliere susținute de specialiștii firmei și a unor sesiuni de shadowing, cu managementul companiei, o perspectivă reală despre lucrul într-o firmă de consultanță multinațională. La finalul programului, studenții pot primi oferte de angajare. Programul este deschis absolvenților care doresc să facă parte din echipa Deloitte și care urmează să finalizeze studiile anul acesta sau le-au finalizat în ultimii doi ani.

Deloitte va organiza o serie de activități, la care sunt așteptați studenții și absolvenții de studii economice și nu numai, în perioada martie-aprilie, pe teme practice de Audit și Consultanță fiscală, dar și seminarii de carieră și vizite la sediul Deloitte. Candidații pentru pozițiile de entry level sunt invitați să își creeze aplicația la secțiunea Careers, pe site-ul Deloitte, până pe 15 aprilie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share