DARE – Development Advice & Resources lansează programul My Mentor

Persoanele aflate la primul job, cele care se gândesc la o schimbare în carieră sau cele care vor, pur și simplu, să aibă mai mult succes, dar și managerii care vor să-și conducă mai eficient echipele, pot apela la sfaturile Corinei Neagu, un profesionist cu peste un deceniu de experiență în sfera Resurselor Umane.

Prin intermediul agenției DARE – Development Advice & Resources, Corina Neagu a lansat programul My Mentor, un program complex, inițiat din nevoia oamenilor de a-și discuta cele mai delicate probleme profesionale cu un om care privește totul obiectiv, din mai multe perspective, identifică adevăratele cauze și împreună cu care iei deciziile cele mai potrivite situației respective.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Nu este un program care oferă rețete general aplicabile, ci un program în care investești în a deveni un profesionist și un om mai bun și mai performant în domeniul tău de activitate. My Mentor este alături de tine cu instrumente care să te ajute în activitatea ta zilnică și în dezvoltarea unei cariere în care să te regăsești, făcând ceva care-ți face plăcere și având succes”, spune Corina Neagu.

Despre My Mentor

“Ești la primul job și nu știi nimic despre cum vor fi primele zile de acomodare în companie – job nou, colegi noi, prima companie, cerințe multiple, șef, așteptări, colegi, clienți etc.? Noi știm că prima oară nu se uită niciodată și că poate fi cea mai dificilă experiență din viață, de aceea noi ne dorim să ți-o facem cât mai frumoasă.

Ai fost promovat pentru prima oară în poziție de manager și nu prea știi exact cu ce se mănâncă managementul, coordonarea unei echipe, setarea obiectivelor, organizarea, prioritizarea sarcinilor, întâlnirile cu CEO-ul sau cu propriul șef? Nu știi cum vei putea gestiona toate responsabilitățile care ți-au fost alocate?  Ai un nod în gât și un ghem în stomac?

Ai dovedit în timp că ești o persoană capabilă, serioasă și tocmai ți s-a încredințat un proiect important și îți e teamă de eșec? Noi te ajutăm să înțelegi că din eșecuri învățăm, de cele mai multe ori, cele mai importante lecții.

Ai fost alocat unui alt departament și nu știi nimic despre colegi, despre specificul activității, despre complexitatea jobului și crezi că nu vei face față?

Ai cumva impresia că toată lumea îți urmărește mișcările la locul de muncă vânând greșeli? Nimeni nu este perfect, doar perfectibil.

Știi că ai multe lucruri de învățat și îmbunătățit, dar nu știi cu ce să începi?

Știi că ai imaginea ușor șifonată în urma unor proiecte nereușite și a feedback-urilor negative primite și nu știi cum să ieși din situația respectivă?

Simți că ești sabotat și că orice ai face, totul este degeaba?

Ai o relație distructivă cu șeful tău șu nu reușești să găsești nicio cale de a îmbunătăți comunicarea?”.

Înscrierile pentru programul My Mentor sunt așteptate la adresa de mail corina@dare.com.ro.

DESPRE CORINA NEAGU

Licențiată în Drept și Certificată Chartered Institute of Personnel Development UK în International Practice in HR, Corina Neagu are peste 20 de ani de experiență, în corporații mari și foarte mari, de la poziții de junior la Director departament și membru în Board, și peste zece ani în sfera HR – consultant în carieră, trainer & mentor, jurist specializat în legislația muncii.

A recrutat peste 3.500 de oameni pentru companiile pentru care a lucrat sau cu care a colaborat, a livrat peste 500 de zile de training în România sau Asia (Singapore, Dubai, Kuala Lumpur) și a ajutat peste 500 de oameni să se orienteze în carieră, în ultimii cinci ani. Are peste zece ani de experiență în design și livrare de programe de training și dezvoltare organizațională, management de HR, creare de echipe, reprezentare în bord și în proiecte de anvergură la nivel național și internațional, și un deceniu ca mentor, speaker și autor pentru diverse publicații.

A publicat cartea “Despre oameni & experienţe”, în 2013, și este promotor al educației alternative și sportului. Mamă a două fete și fondator al companiei DARE – Development Advice & Resources, care își orientează programele către descoperirea și utilizarea eficientă a potențialului uman, orientarea în carieră, dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților, și către educație prin sport.

Articolul anterior

Scurtmetrajul "Miss Sueño", de Radu Potcoavă, eligibil pentru o nominalizare la Oscar

Articolul următor

Burse de practică în Bundestag - românii se pot înscrie până în 31 iulie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share