DB Global Technology a ajuns la 800 de angajați și mai recrutează 200 în 2017

Foto: eestec.ro

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București a atins pragul de 800 de angajați, în contextul în care peste 150 de persoane s-au alăturat echipei în 2017.

Compania va continua să își mărească echipa și își propune să ajungă la 1.000 de angajați până la finalul anului. Peste 75 la sută dintre membrii echipei DB Global Technology fac parte din generația millennials (cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani). “Sunt mândru de evoluția centrului nostru și în special de echipă, care a depășit 800 de persoane la doar trei ani de la începerea activității. Ne bucură și interesul în creștere pentru locurile de muncă în IT, de care dau dovadă generațiile tinere, ce aduc un val nou de creativitate și abilități native în domeniul tehnologiei. Generația millennials reprezintă mai mult de trei sferturi din echipa noastră, iar numărul lor este în continuă creștere”, declară Marian V. Popa, director general al DB Global Technology.

În contextul unei nevoi în creștere pentru soluții software de înalt nivel, care să susțină operațiunile internaționale ale Deutsche Bank, DB Global Technology va continua să se concentreze pe extinderea echipelor sale de programare, testare și analiză de business. “Prima jumătate a anului a adus o creștere a numărului, dimensiunii și complexității proiectelor internaționale pe care echipa din București le coordonează și la care contribuie. Această tendință se va menține și va extinde gama de activități în care centrul nostru este implicat și, odată cu aceasta, și nivelul abilităților angajaților noștri”, afirmă Marian V. Popa.

Operațional din 2014, DB Global Technology dezvoltă soluții software pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share