Kaufland a pornit în căutarea viitorilor manageri de magazine

Unul dintre cei mai mari angajatori din România a lansat Kaufland Management Program, un program de dezvoltare rotațional, prin care le oferă participanților ocazia de a înțelege, pe parcursul a 12 luni, mecanisme și procese din departamente precum Vânzări, Logistică, dar și din departamentele din Sediul Central.

Persoanele care vor lua parte la acest program vor lucra îndeaproape cu echipa de management a departamentelor ce deservesc funcționarea optimă a magazinelor Kaufland, se vor deplasa în țară, pentru a studia particularitățile magazinelor, și vor asista, alături de colegii din departamentul Achiziții, la un proces de negociere a unui sortiment ce va fi pus la vânzare. În plus, vor înțelege fluxul mărfii în depozitele logistice și care este importanța transportului în timp util către magazine, vor observa coordonarea și gestionarea resurselor umane, vor prelua un proiect în cadrul magazinelor Kaufland, cu scopul de a analiza și optimiza proceselor, și vor beneficia de pregătire continuă pentru primul nivel de management în departamentul Vânzări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Activitatea acestui program implică o mobilitate națională de 100 la sută pentru deplasări, deoarece activitatea companiei se desfășoară pe tot teritoriul țării. Kaufland le va oferi “un mediu de lucru bazat pe încredere și respect”, un mentor, din echipa de management, care să-i sprijine pe durata programului, le va asigura transport, cazarea și diurna, pe perioada deplasărilor efectuate, le va propune un contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu un pachet salarial atractiv, și șansa de a accede la primul nivel de management în departamentul Vânzări.

Candidații trebuie să aibă studii universitare finalizate sau în curs de finalizare, experiența unei activități de voluntariat sau de coordonare a unei echipe (reprezintă un avantaj), să cunoască o limbă străină (limba germană reprezintă un avantaj), să aibă permis de conducere (categoria B), “entuziasm, perseverență și orientare spre rezultat”.

Perioada de selecție va presupune analiza CV-urilor înregistrate online pe site-ul Kaufland, pe adresa cariere@kaufland.ro sau pe portaluri de recrutare. Candidații care vor îndeplini criteriile de selecție vor primi din partea echipei de recrutare o invitație pentru rezolvarea unei misiuni, urmată de un interviu telefonic. Următorul pas va fi reprezentat de un assessment center (centru de evaluare) în care participanții vor fi provocați prin activități practice, pentru a le descoperi punctele forte și abilitățile care-i recomandă pentru acest program. Etapa finală va consta într-un proces decizional ce va selecta candidații care se vor alătura echipei Kaufland.

Articolul anterior

Cel mai mare program de stagii din România oferă peste 1.000 de oportunități pentru studenții din IT&C

Articolul următor

PwC şi D&B David şi Baias lansează primele cursuri de formare pentru Responsabil cu protecţia datelor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share